social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Παπαδόπουλο και Πλαστουργό ο Πανναξιακός

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Παπαδόπουλο και Πλαστουργό ο Πανναξιακός

Έτοιμος να ολοκληρώσει δύο σπουδαίες μεταγραφές είναι ο Πανναξιακός, καθώς όπως σας αποκαλύψαμε με προηγούμενο άρθρο πρόκειται να αποκτήσει έναν μέσο και έναν τερματοφύλακα που θα αντικαταστήσει τον Μανόλη Δεμένικο που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.


Πρόκειται για τους Διονύση Πλαστουργό που αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Παπαδόπουλο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται ήδη στο νησί της Νάξου όπου σήμερα πραγματοποίησαν και την πρώτη τους προπόνηση, ενώ αν όλα πάνε καλά, αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν από τον Πανναξιακό Α.Ο.

Ο Διονύσης Πλαστουργός είναι 25 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε στον Α.Ο. Διαβολιτσίου

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανηλειακό, Δόξα Μανωλάδας, ΑΕ Ερμιονίδας, Αχαίκή και τον ΠΑΣ Κιθαιρών.

Από την άλλη, ο 25χρονος τερματοφύλακας Βαγγέλης Παπαδόπουλος αγωνίζεται από το 2013 στη Γ' εθνική κατηγορία έχοντας πολλές συμμετοχές.

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα Παραλημνίου. Σε ηλικία 18 ετών την περίοδο 2013-14 υπερασπίστηκε την εστία του Αμπελωνιακού στη Γ εθνική (6 συμμετοχές), είχε συμμετοχές στις Μικτές της Λάρισας και μετά τον Εορδαϊκό, τον Ερμή Αμυνταίου και τη Δόξα Προσκυνητών πήρε μεταγραφή στον Μακεδονικό Φούφα με τον οποίο σε δύο πρωταθλήματα (2016-18) είχε 18 και 13 συμμετοχές, ενώ έχε φορέσει και τη φανέλα του Φωκικού.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35