social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χατζηαλέξης: Στο ματς με την ΑΕ Μυκόνου να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί

Χατζηαλέξης: Στο ματς με την ΑΕ Μυκόνου να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί

Με ένα πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία του Χαραυγιακού ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του 6ου ομίλου όπου αντίπαλος θα είναι η Άνω Μερά.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αναστασόπουλος έχει τεθεί εκτος μάχης για επαγγελματικούς λόγους με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να είναι στη φαρέτρα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

Η επιστροφή του Χαραυγιακού στις εθνικές κατηγορίες μετά πό ένα χρόνο αποχή σημαίνει πολλά και στο στρατόπεδο των νερατζούρι θέλουν να συνδυάσουν το... come back με νίκη.

Ο κ. Χατζηαλέξης αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Έχουμε δύσκολο ματς ενόψει της πρεμιέρας. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα που διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και καλό προπονητη, όμως οφείλουμε να προσπαθήσουμε. Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες, νομίζω όμως ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και θα κάνουμε αυτό που πρέπει να για να πάρουμε από το ματς αυτό που μας αξίζει".

Για το αν θεωρεί ότι η νίκη στο τελευταίο φιλικό με τον Πανιώνιο τόνωσε το ηθικό της ομάδας του, ο Πειραιώτης κόουτς είπε

"Σίγουρα μας τόνωσε τη ψυχολογία. Κάθε νίκη μας τονώνει το ηθικό αφού είμαστε μια ομάδα νεα χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και τα θετικά αποτελέσματα τα χρειαζόμαστε".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35