social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γεμιστός: «Ξεκινήσαμε ιδανικά-Τεράστια η προσπάθεια της διοίκησης»

Γεμιστός: «Ξεκινήσαμε ιδανικά-Τεράστια η προσπάθεια της διοίκησης»

Αποτελεί ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του 6ου ομίλου ωστόσο άπαντες στο σωματείο, από το ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι και τον τελευταίο παράγοντα διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Άλλωστε στην Ηλιούπολη γνωρίζουν τις δυσκολίες της κατηγορίας και γι αυτό το λόγο επιδιώκουν να μιλούν με πράξεις και όχι με λόγια.

Η επιτροπή ποδοσφαίρου από τις αρχές Μαΐου έχει κάνει τεράστια προσπάθεια και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι η ομάδα βγάζει καλό αγωνιστικό προφίλ.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες του Ήλιου κατόρθωσαν με ακόμη μια σημαντική κίνηση να δείξουν τη συμπαράσταση τους προς τους παίκτες αφού προχώρησαν στις απαραίτητες πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές, οι άνθρωποι του ΓΣΗ δείχνουν να βρίσκονται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν προσπαθήσει αρκετά για να φέρουν το σύλλογο στην κορυφή.

Έτσι παρότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, οι άνθρωποι της ομάδας κατέβαλαν τους μισθούς στους ποδοσφαιριστές και σε όλο το τεχνικό επιτελείο και υπαλληλικό προσωπικό.

Μάλιστα, η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε και από τον επιθετικό του συλλόγου, Γιώργο Γεμιστό, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας όπου στάθηκε και στο συγκεκριμένο γεγονός.

Αρχικά ρωτήθηκε για την πορεία της ομάδας λέγοντας: «Έχουμε προσπαθήσει αρκετά ώστε να παρουσιάζουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο. Στόχος μας αποτελεί σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% και να κερδίζουμε. Δεν κοιτάζουμε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα αλλά πως θα είμαστε βελτιωμένοι μέρα με την ημέρα και πως θα πετυχαίνουμε κάθε Κυριακή το στόχο. Έχουμε βρεθεί σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπου εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει. Έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα όμως η πανδημία μας… έκοψε. Τι να κάνουμε. Όταν έχεις μπροστά σου το πιο αδιαπραγμάτευτο αγαθό που είναι η υγεία τα υπόλοιπα περισσεύουν».

DSC_0513.jpg

Ερωτηθείς για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, ο «Γέμι» είπε: «Ό,τι και να πούμε είναι λιγο. Έχω αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, ωστόσο, φέτος αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μια επαγγελματική ομάδα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα συλλόγους ανώτερων κατηγοριών. Οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα και φανταστείτε ότι πριν από λίγες ώρες μας κατέβαλαν τους μισθούς, για να μας διευκολύνουν σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Κάνουν τεράστια προσπάθεια και εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχω να πω ότι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους δούμε χαμογελαστούς στο τέλος».

DSC_0654.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35