social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Π.Ε.Π.Π.: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές δράσεις

Π.Ε.Π.Π.: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές δράσεις

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εκπαιδευτικές δράσεις που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) με αφορμή το lockdown. Την δυνατότητα παρακολούθησης μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας είχαν όλοι οι σύνδεσμοι προπονητών ποδοσφαίρου Ελλάδος με τις εκτελεστικές επιτροπές τους και αυτοί με την σειρά τους μετέφεραν στα μέλη τους όλη την διαδικασία.


Το παρών έδωσαν σημαντικά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένων των Τεχνικών Διευθυντών των ακαδημιών Ολυμπιακού (Ελευθεριάδης Θεόδωρος), ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης Γ.Χ.) ΑΕΚ (Τσάνας Κωνσταντίνος) και ο αρχιπροπονητής του ΠΑΟ (Σάμιος Ευάγγελος). Ανέπτυξαν εν συντομία τη φιλοσοφία του συλλόγου τους στο ζήτημα της ανάδειξης ταλέντων αλλά και τους στόχους και τις προτεραιότητες που θέτει η κάθε ακαδημία ξεχωριστά.
Σε όλους υπερίσχυσε η αγάπη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, και ο κοινός στόχος όλων που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση του αθλήματος στην Ελλάδα. Συμπερασματικά, αξίζει να σημειωθεί πως προέκυψε ταύτιση απόψεων αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στο λαοφιλέστερο άθλημα και τους τρόπους καλυτέρευσης των συνθηκών και εξέλιξης, τόσο για τους αθλητές όσο και για τους προπονητές.
Στα σεμινάρια συμμετείχαν με σειρά παρουσίασης ο αναλυτής-προπονητής-συγγραφέας κύριος Αθανάσιος Τερζής, ο πανεπιστημιακός Καθηγητής κύριος Ευάγγελος Μπεκρής, ο γυμναστής του Ιωνικού και πρώην γυμναστής της Εθνικής ομάδας κύριος Γρηγόριος Μπιζάς, ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ κύριος Ευάγγελος Λάππας και ο προπονητής ποδοσφαίρου κύριος Στάικος Βεργέτης ο οποίος έκλεισε αυτό τον κύκλο των σεμιναρίων.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ομιλητές τα θέματα των οποίων ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα, οι γνώσεις μοιράστηκαν και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε με δεύτερο κύκλο σεμιναρίων για την επιμόρφωση του Έλληνα προπονητή.
Όλα τα σεμινάρια χαιρέτισε ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Π. κύριος Λάμπρος Ανδριόπουλος, προλόγισε ο Γ.Γ. της Π.Ε.Π.Π. κύριος Σπυρίδων Παπακανέλλος και συντόνισε ο κύριος Ιωάννης Δημητρίου προπονητής ποδοσφαίρου (Σ.Π.Π. Αθήνας) τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Κλείνοντας ευχαριστούμε τις εκτελεστικές επιτροπές και τα μέλη όλων των συνδέσμων, τους ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία και χαρά.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35