social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καζαντζής: «Υπάρχει διάθεση να επιστρέψω στο εγγύς μέλλον στον Φωστήρα»

Καζαντζής: «Υπάρχει διάθεση να επιστρέψω στο εγγύς μέλλον στον Φωστήρα»

Το πέρασμα του από τον Φωστήρα χαρακτηρίζεται άκρως επιτυχημένο αφού επί θητείας του, ο σύλλογος του Ταύρου πανηγύρισε δυο πρωταθλήματα σε Δ' και Γ' Εθνική, την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ καθώς και την ιστορική πρόκριση σε βάρος του Πανιώνιου (Superleague) για το Κύπελλο Ελλάδας, φτάνοντας μέχρι τους 16 του θεσμού.

Ασφαλώς αναφερόμαστε στον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Σταμάτη Καζαντζή, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στο soccerlive.gr, δείχνοντας να αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος και γενικότερα ο αθλητισμός από τον... αόρατο εχθρό που λέγεται κορωνοϊός.

Ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Μαζί Μπροστά" αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επανεκκινήσουν τα πρωταθλήματα λέγοντας: "Δεν είμαι αισιόδοξος. Υπάρχουν προβλήματα αφού δεν υπάρχει αποκλιμάκωση στις ΜΕΘ και οι θάνατοι είναι αρκετοί. Δεν νομίζω ότι η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη μπορεί -αυτή την περίοδο που μιλάμε- να δώσει βάση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όταν χάνουμε 100 συνανθρώπους μας την ημέρα. Τα σωματεία έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά, όμως αυτή τη στιγμή προέχει το υπέρτατο αγαθό που λέγεται υγεία. Νομίζω έχουμε μέλλον μπροστά μας για να δούμε το ποδόσφαιρο να βρίσκεται εν... ζωη. Άλλωστε, για να ξεκινήσουν τα αθλήματα θα πρέπει να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και η ζημιά που έχει σημειωθεί είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα θα μπορούν τα σωματεία να ανταποκριθούν. Χρειάζεται σύνεση και προσπάθεια απ' όλους για να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα που σίγουρα δεν θα είναι όπως αυτή που είχαμε συνηθίσει".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Φωστήρα και απάντησε στην ερώτηση για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στη διοίκηση της ομάδας στο άμεσο μέλλον υποστηρίζοντας: "Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω κάτι με σιγουριά. Στο Φωστήρα νομίζω, όσο βρισκόμουν στην κεφαλή της διοίκησης, η ομάδα τα πήγε εξαιρετικά. Σημειώσαμε επιτυχίες και δώσαμε στον κόσμο της ομάδας τη δυνατότητα να πανηγυρίζει στους δρόμους για τις κατακτήσεις των δυο πρωταθλημάτων, του Κυπέλλου ΕΠΣΑ και για την επιτυχία που είχαμε στο Κύπελλο καθώς αποκλείσαμε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Ο κόσμος γνωρίζει εάν έχω βοηθήσει την ομάδα και σε δύσκολες εποχές μάλιστα. Σίγουρα υπάρχει διάθεση να επιστρέψω κάποια στιγμή όμως στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να βάλουμε χρονοδιάγραμμα για την απόφαση μου".

Στον επίλογο του ο γνωστός παράγοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγοντας: "Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, να τηρήσει τα μέτρα προκειμένου άμεσα να μπορούμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας. Εμείς σαν δημοτική παράταξη έχουμε τις πόρτες μας ανοιχτές για τους πολίτες οποιαδήποτε στιγμή και το έχουμε αποδείξει".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35