social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χατζηαλέξης στην «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»: «Αυτή η ομάδα έχει μέσα της τον πρωταθλητισμό»

Χατζηαλέξης στην «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»: «Αυτή η ομάδα έχει μέσα της τον πρωταθλητισμό»

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Χαραυγιακού είναι πως κάθε χρόνο, ανεξαρτήτης κατηγορίας στην οποία συμμετέχει, καταφέρνει να είναι πάντα μία ανταγωνιστική ομάδα απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Του Δημήτρη Θεοδώρου (Πηγή: ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

Μάλιστα, το πετυχαίνει αυτό, χωρίς να διαθέτει ρόστερ από εκείνα που θα προκαλούσαν επιφωνήματα έκπληξης στην ανάγνωσή τους. Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης βρίσκεται στην τεχνική του ηγεσία από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, όταν οι «νερατζούρι» πάλευαν ακόμα για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, στην ΕΠΣ Αθηνών. Αυτή η θητεία του, που σχεδόν σε έναν μήνα συμπληρώνει χρόνο, δεν είναι καν η πρώτη του. Γνωρίζει, λοιπόν, όσο λίγοι ότι ο Χαραυγιακός έχει ένα δικό του dna, που του δίνει τη δυνατότητα να πορεύεται με σταθερότητα και να κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων. «Είναι ομάδα με δυναμική και κόσμο, είναι... όνομα στην Κατηγορία! Ας μην ξεχνάμε ότι για πολλά χρόνια έπαιζε στη Β' Εθνική. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι τον πρωταθλητισμό τον έχει μέσα της» σχολιάζει στην «ΩΡΑ των σπορ» ο 57χρονος προπονητής και συμπληρώνει: «Ο Χαραυγιακός λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που είναι επιτυχία του προέδρου του, του Μανώλη Φύτρου. Πέρα από τα υπόλοιπα, διαθέτει γήπεδο αλλά και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις, με τις οποίες προσελκύει μικρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν βλέψεις, προκειμένου να δουλέψουν και να αγωνιστούν σε ανώτερες κατηγορίες».

«Δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο»
Η συνεργασία των δύο πλευρών ανανεώθηκε κάπου στα μέσα Μαΐου, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Στη συνάντηση που είχε γίνει, είχε διαπιστωθεί ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας. Ο Μ. Χατζηαλέξης εξηγεί: «Συμφωνήσαμε να στήσουμε ένα ρόστερ με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα αποτελούνταν κατά κύριο λόγο από τον κορμό της περσινής σεζόν, με βασικό αγωνιστικό στόχο να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κάναμε ορισμένες προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών, με τον μέσο όρο ηλικίας να είναι στα 21 έτη. Από ό,τι έχει δείξει η μέχρι τώρα παρουσία μας, στα φιλικά, αλλά και στα λίγα παιχνίδια που παίξαμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο, είμαστε σε καλό δρόμο. Αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα, θα είχαμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα Θεωρώ ότι το καλοκαίρι αφενός θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας, αφετέρου αρκετοί από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας θα βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών. Ήδη, μάλιστα, έχουμε δεχθεί κρούση».
Πάντως, σε αυτή τη φάση, ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Χαρακτηριστικά, αναφέρει: «Το θέμα είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μέχρι τότε, προσπαθούμε μέσω τηλεδιασκέψεων και προγραμμάτων που δίνουμε στους ποδοσφαιριστές, να κάνουν έστω τις ατομικές προπονήσεις. Βέβαια, όσο δεν αρχίζουν οι ομαδικές προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές θα μένουν πίσω. Είναι δεδομένο ότι θα τους επηρεάσει αυτή η διακοπή, όχι μόνο βέβαια τους δικούς μας. Απλώς για εμάς είναι πολύ κακό, γιατί όταν διεκόπη το πρωτάθλημα ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση και το είχαμε αποδείξει στα τρία παιχνίδια που είχαμε παίξει»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35