social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλαμάκης: «Ήμουν ασυμπτωματικός-Δύσκολα να καλύψουν το κόστος των test covid οι ομάδες»

Καλαμάκης: «Ήμουν ασυμπτωματικός-Δύσκολα να καλύψουν το κόστος των test covid οι ομάδες»

Στην Προοδευτική όπως και σε όλες τις ομάδες περιμένουν τις εντολές των ειδικών προκειμένου να μάθουν εάν υπάρχουν πιθανότητες να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική.

Οι βυσσινί τηρούν ευλαβικά τις οδηγίες των αρμοδίων, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν παραλάβει από το τεχνικό επιτελείο τα ειδικά προγράμματα πραγματοποιώντας καθημερινά ειδική προπόνηση. Από εκεί και πέρα, η ιστορική ομάδα με την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίας ξεκίνησε αρκετά καλά τη σεζόν αφού αν εξαιρέσουμε την ήττα από τον Πανιώνιο, το αποτέλεσμα και η εμφάνιση κυρίως στα Σπάτα ήταν δυο στοιχεία που ικανοποίησαν άπαντες στο σύλλογο, καθώς η ομάδα του Αντώνη Καλαμάκη είχε επικρατήσει του τοπικού Αήττητου με 0-4. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή ο οποίος δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επανέναρξη της σεζόν στην ερώτηση που του έγινε λέγοντας

"Είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεκινήσουμε με αυτά που ακούμε αν και αυτό θα είναι εγκληματικό για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έχουν μείνει πίσω όλες οι ομάδες και οι ποδοσφαιριτές. Οι ειδικοί πρέπει να βρούν μαζί με τα αρμόδια υπουργεία μια χρύση τομή για να δούμε εάν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα".

Για τις επιπτώσεις που θα έχει μια ενδεχόμενη ακύρωση της σεζόν, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε

"Είναι καταστροφή εάν δεν ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Εγώ πιστεύω ότι σιγά-σιγά πρέπει να ξεκινήσουν οι ομάδες προπονήσεις στις αρχές Ιανουαρίου και αναλόγως την κατάσταση στις αρχές Φεβρουαρίου να αρχίσει το πρωτάθλημα".

Ερωτηθείς εάν είναι θετικός στο να γίνονται test covid, ο προπονητής της Προοδευτικής πρόσθεσε:

"Είμαι υπέρ να γίνουν τα τεστ αλλά ποιος θα καλύψει το ποσό αυτό; Για την Γ' Εθνική που είμαστε εμείς νομίζω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Οι ομάδες έχουν μόνο έξοδα και δύσκολα θα μπορέσουν να το καλύψουν όλες οι ομάδες αυτό το μεγάλο κόστος".

Στον επίλογο του σχολίασε την περιπέτεια που πέρασε ο ίδιος καθώς πριν από μερικούς μήνες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με τον Αντώνη Καλαμάκη να δηλώνει

"Το πέρασα ελαφριά ευτυχώς αφού ήμουν ασυμπτωματικός αλλά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και να ακούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών. Το μόνο σύμπτωμα που είχα ήταν λίγο κατάπτωση".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35