social fb social inst social yt

mylos


XAGORARI ASFALEIES

Δημήτρης Μάρκου: Να ξανακάνουμε μεγάλο τον Αχαρνα'ι'κό

Στο δρόμο των επιτυχιών είναι έτοιμος να ξαναβαδίσει ο ιστορικός Αχαρναι'κός, αφού οι άνθρωποι που ανέλαβαν τις τύχες του δείχνουν αποφασισμένοι για αυτό.

Ενας από αυτούς, ο Δημήτρης Μάρκου μίλησε στο dta.gr και ας δούμε τι είπε...

Ποιό είναι το πλάνο για τη νέα χρονιά; Ποιές αλλαγές θα έρθουν ;
 
Όλα θα αλλάξουν. οι αλλαγές θα ειναι κοσμογονικές για τον Αχαρναικό . Σχεδιάζουμε από την αρχή το προπονητικό τίμ , και όλη τη δομή της ομάδας. Επίσης τα ηνία αναλαμβάνουν καταξιωμένοι συμπολίτες μας , γηγενείς Αχαρνείς όπως ο Κος Κατάρας Αναστάσιος , Νίκας Ιωάννης , Μάρκου Χρήστος , Δημητρέσσης Βλάσης , εγώ και άλλοι Μενιδιάτες που αγαπούν πραγματικά την ομάδα . Σας δίνω και ένα νέο , έχουμε ήδη υπογράψει συμφωνία για την προμήθεια αθλητικού ρουχισμού με σοβαρή εταιρεία που "ντύνει" μεγάλους συλλόγους και σε Ευρωπαικά πρωταθλήματα , τη Robe Di Kappa . Ο Αχαρναικός δεν θα είναι "ο φτωχός συγγενής" , δεν θα είναι ο τελευταίος ! Και για το μέλλον σας επιφυλάσσουμε μια ακόμα σπουδαία αλλαγή στην εικόνα μας , που δεσμεύομαι να αποκαλύψω διότι δεν είμαστε έτοιμοι , αλλά θα μάθετε πρώτοι.
 
Ο κόσμος της ομάδας είναι δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια , πόσο θετικό αβαντάζ είναι αυτό για το σύλλογο ;
 
Οι κάτοικοι της πόλης είναι στην πλειοψηφία τους Αχαρναικός ! Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός φίλων μας που μέχρι τώρα δεν έρχονταν στο γήπεδο για πολλούς λόγους που δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε . Θέλουμε λοιπόν όλους αυτούς να τους ξαναφέρουμε στο γήπεδο να δουν την ομάδα μας, την ομάδα των πατεράδων μας και των παππούδων  μας. Και αυτό θα γίνει μέσα από ένα σχέδιο εξυγίανσης και προόδου.
 
Θα βρεί η ομάδα την πορεία που της αξίζει ;
 
 Ο Αχαρναικός χρειάζεται  την βοήθεια όλου του Αχαρναικού κόσμου . Θα φτάσει εκεί που του  αξίζει. Mην ξεχνάμε ότι ο Αχαρναικός δοξάστηκε σε όλον τον φίλαθλο κόσμο με γηγενείς προέδρους επιχειρηματίες .
 

Με την παρουσία σας , έρχεται ένα νέο κεφάλαιο πια για την ομάδα του Αχαρναικού ;

Θεωρώ  πως ήρθε η στιγμή να αλλάξει η φιλοσοφία αυτής της ομ'αδας ,να φύγει από την εσωστρέφεια και να γίνει  εξωστρεφής , να σταματήσει να είναι ένα γκέτο,αλλά ένα διδακτικό αθλητικό σωματείο για τα παιδιά μας , τους νέους μας και τον τόπο μας. Ο κάθε αγώνας θα είναι μια γιορτή ,η καθημερινή προπόνηση ένα ευχάριστο διάλειμμα, και το ρόστερ με αθλητές από τον τόπο μας, που θα παίζουν  για την ομάδα της καρδιάς τους,

 Τι αλλαγές θα ακολουθήσουν ως προς το ρόστερ της ομάδας κ το προπονητικό Τιμ ;
 
Προπονητικά πλέον ήρθαν 2 υπέροχοι άνθρωποι που ταυτίζονται με τη φιλοσοφία μας. Ήδη ανακοινώθηκαν δύο καταξιωμένοι συμπολίτες μας στη θέση του τεχνικού Διευθυντή , ο Κος Χρήστος Αρβανίτης , και του αρχιπροπονητή ο Κος Ζήσης Ζήκος. Για το ρόστερ επιφυλασσόμαστε έως το τέλος Ιουνίου που απελευθερώνονται οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές . Τότε και αφού γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις και συμφωνίες για το καλό της ομάδας , θα σας ενημερώσουμε. Αυτό που μπορώ να σας πω σαν είδηση όμως , είναι ότι τα δικά μας παιδιά που αγωνίστηκαν στην ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές και την ίδρωσαν την φανέλα, θα αποτελέσουν το βασικό κορμό της νέας ομάδας.
 
 Πιστεύετε ότι πρέπει ο σύλλογος να επενδύσει στα φυτώρια του ; Και να δυναμώσει τις ακαδημίες του κ άλλο ;
 
Χωρίς ρίζες ένα δέντρο δεν μεγαλώνει, χωρίς πόδια κανείς δεν περπατά μπροστά. Επειδή είμαστε γονείς, το κύριο μέλημα και η προτεραιότητά μας είναι  τα παιδιά μας . Για αυτά τα κάνουμε άλα αυτά για να έχουν ενασχόληση και πρότυπα. Για να τους κάνουμε σωστούς αθλητές , και αργότερα υγιείς φιλάθλους, και να ζήσουν τη χαρά του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Για να αλλάξει ΚΑΙ η εικόνα της πόλης μας . Από τα μικρά παιδιά πρέπει να ξεκινήσουμε ,  όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά γενικά , γιατί το παν είναι η παιδεία. Θέλω να πιστεύω ότι σε όλο αυτό το εγχείρημα θα έχουμε και τη στήριξη του κόσμου , αλλά και της Δημοτικής αρχής .