social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηρακλής Αλεξίου: «Οι άνθρωποι που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι άσχετοι και επικίνδυνοι»

Ηρακλής Αλεξίου: «Οι άνθρωποι που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι άσχετοι και επικίνδυνοι»

Αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τα τελευταία χρόνια έχοντας την εμπειρία που απαιτεί η κατηγορία.

Έχοντας περάσει απ' όλες τις -μεγάλες- ομάδες του Πειραιά (Εθνικό Πειραιά, Προοδευτική, Ιωνικός) και από συλλόγους αθηναϊκούς με μεγάλη ιστορία ο Ηρακλής Αλεξίου συγκαταλέγεται στη λίστα των καλύτερων μέσων της κατηγορίας.

Με κύρια χαρακτηριστικά τα πολλά τρεξίματα, τις αναχαιτήσεις των αντίπαλων επιθετικών προσπαθειών και το γεγονός ότι μπορεί να δημιουργήσει, ο Ηρα αποτελεί έναν πραγματικό ηγέτη στην μεσαία γραμμή του Ιερόθεου και γι αυτό το λόγο αποτελεί και έναν εκ των αρχηγών για τους κιτρινόμαυρους. 

Ο 29χρονος αρτίστας, μίλησε στο soccerlive.gr για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του ποδοσφαίρου και γενικότερα της Γ' Εθνικής, χαρακτηρίζοντας τις στιγμές ως... τραγικές.

Αναλυτικά

"Οι καταστάσεις που βιώνουμε όλο αυτό το διάστημα όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές στις κατηγορίες που είναι ανενεργές είναι πρωτόγνωρες και τραγικές. Είμαστε αθλητές με επαγγελματικές υποχρεώσεις και υπάρχουν εκατοντάδες οικογένειες που ζουν από το ποδόσφαιρο και αυτή τη στιγμή είναι στα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί μια λύση αν και είμαι απαισιόδοξος πλέον γιατί οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις για το ποδόσφαιρο έχουν δείξει με όλους τους τροπους ότι είναι ανίκανοι κι επικίνδυνοι .Μόνο λόγια και υποσχεσεις .Όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές δε θα αφήσουμε τους κυρίους αυτούς να σκοτώσουν αυτο που αγαπάμε και υπηρετούμε από μικρά παιδιά .Πρεπει να ξεκινήσουν ολα τα πρωταθλήματα όπως σε όλες τις άλλες χώρες του πλανήτη με πρωτόκολλα που θα εξασφαλίζουν την υγεία όλων όπως στις κατηγορίες που είναι ενεργές".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35