social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξεκίνησε την Πέμπτη η Κορωνίδα Κοιλάδας

Ξεκίνησε την Πέμπτη η Κορωνίδα Κοιλάδας

Με συγκρατημένη αισιοδοξία η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας ξεκίνησε τις προπονήσεις της την Πέμπτη.

Το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της αφού εξετάστηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο και βρέθηκαν όλοι αρνητικοί στον κορωνοϊό, μπήκαν στο γήπεδο με όρεξη και καλή διάθεση για να επανέλθουν το συντομότερο σε αγωνιστική κατάσταση, έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Να τονιστεί ότι οι ποδοσφαιριστές αναλαμβάνουν μεγάλο ρίσκο σχετικά με την υγεία τους, μιας και η αποχή είναι αρκετά μεγάλη αλλά και ο κίνδυνος της πανδημίας δεν έχει πλήρως εξαλειφθεί.

Η Διοίκηση της Κορωνίδας από την άλλη πλευρά, θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις για το καλύτερο, προσπαθώντας να ανταπεξέλθει σε ένα βουνό δυσκολιών. Σίγουρα θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας με έναν ή και δύο ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Όμως, χρειάζετααι να λυθούν μια σειρά από προβλήματα, που δεν αντιμετωπίζει μόνον η Κορωνίδα αλλά η πλειοψηφία των ομάδων του Ομίλου.

Πρώτον η κάλυψη του υπέρογκου κόστους των τεστ για κορωνοϊό που κάθε ομάδα επιβαρύνεται. Η Πολιτεία έχει υποσχεθεί να γίνονται δωρεάν, ενώ συζητιέται ακόμη και να συνταγογραφηθούν. Επι πλέον, αναμένεται η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ώστε να ανακοινωθεί με ποιους όρους θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα. Τέλος, τα Σωματεία περιμένουν την υλοποίηση της δέσμευσης της ΕΠΟ για την κάλυψη του 50% του κόστους των εξόδων για διαιτησία. Αν όλα αυτά διευκρινιστούν, σχεδόν όλες οι ομάδες θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Αν μείνουν υποσχέσεις, ισχυρίζονται οι άνθρωποι της Διοίκησης, η συνέχεια προβλέπεται δυσοίωνη.

Η Διοίκηση της Κορωνίδας εύχεται στον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Νίκο Λαζάρου καλή συνέχεια στην καριέρα του. Υπενθυμίζεται ότι η λύση της συνεργασίας συμφωνήθηκε από κοινού και ο παίκτης επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, αφού τα έξοδα παραμονής του ήταν υπέρογκα μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

argolidamagazine.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35