social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λεϊμονίτης: «Οι διοικούντες του Άρη Σκάλας αγαπούν το σύλλογο και τον τόπο τους»

Λεϊμονίτης: «Οι διοικούντες του Άρη Σκάλας αγαπούν το σύλλογο και τον τόπο τους»

Στον Άρη Σκάλας το σήμα κατατεθέν της ομάδας είναι το Λακωνικό στοιχείο, καθώς το ρόστερ των πρασίνων αποτελεί από αμιγώς ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής.

Ένας από αυτούς είναι ο Σπύρος Λεϊμονίτης ο οποίος έχει την εμπειρία της κατηγορίας μετά το πέρασμα που είχε από τον Αστέρα Βλαχιώτη και πολλές άλλες ομάδες.

Φέτος έλυνε και... έδενε τις πρώτες αγωνιστικές στη μεσαία γραμμή του Άρη Σκάλας ξεχωρίζοντας με την απόδοση του, βοηθώντας παράλληλα το σύλλογο να έχει μια αξιοπρεπή στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλο.

Έχοντας την πλήρη στήριξη των συμπαικτών του και του προπονητή, Κώστα Οικονόμου, ο Λεϊμονίτης είναι μέχρι τώρα από τους κορυφαίους μέσους στον 7ο όμιλο έχοντας αξιοπρόσεκτη παρουσία.

Μάλιστα, η απόδοση του είναι ικανή να καθορίσει την εικόνα που παρουσιάζει στα παιχνίδια ο Άρης Σκάλας, κάτι που δείχνει το μέγεθος της ποιότητας που διακατέχει το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. 

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο μέσο όπου μοιράστηκε τις σκέψεις του μαζί μας.

-Πώς κρίνεις την πορεία σας;

"Θεωρώ πως για νεοφώτιστη ομάδα στην Γ εθνική κατηγορία έχουμε διανύσει μια εξαιρετική πορεία από την αρχή της προετοιμασίας έως και την στιγμή που σταματήσαμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της πανδημίας, πράγμα το οποίο ελάχιστοι πίστευαν και περίμεναν. Το γεγονός ότι ξεκινήσανε δυναμικά οφείλεται στους έμπειρους παίχτες που διαθέτει η ομάδα, στο προπονητικό επιτελείο καθώς και στον αρχικό σχεδιασμό που πραγματοποήσαν οι άνθρωποι της διοίκησης".
-Πιστεύεις ότι είναι εφικτή η επιστροφή;

"Δεν μπορώ ακόμα να γνωρίζω για πιθανή επιστροφή. Τα σενάρια για επιστροφή είναι αρκετά όμως θα δείξει στο μέλλον. Ευελπιστώ όπως και όλοι να ξεκινήσουμε όσο το συντομότερο δυνατό".
-Ένα σχόλιο για τους ανθρώπους πού βρίσκονται στη διοίκηση του Άρη Σκάλας;

"Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Σκάλας αγαπάνε πολύ την ομάδα και τον τόπο τους. Είναι αξιόλογοι και αξίζουν κάθε σεβασμό και εκτίμηση.Παρα το γεγονός ότι είναι η πρώτη τους εμπειρία σε εθνική κατηγορία καταβάλουν σημαντικές προσπάθειες έτσι ώστε να οργανώσουν την ομάδα και να την καταστήσουν πιο αποδοτική".
-Τι στόχο έχεις;

"Ο προσωπικός μου στόχος είναι πρώτα ο Θεός να ξεπεράσουμε αυτήν την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.Έπειτα να επιστρέψουμε στα γήπεδα με το νέο έτος και να μπορέσω και εγω με την σειρά μου να συνεισφέρω στην ομάδα όσο το δυνατό περισσότερο και να την βοηθήσω σε μια γρήγορη και άνετη παραμονή".

Πώς κρίνεις το επίπεδο του εβδόμου ομίλου;

"Αρχικά η Γ' Εθνική κατηγορία είναι απαιτητική.Το επίπεδο του ομίλου μας είναι πολύ καλό λόγω του υψηλού ανταγωνισμού που κυριαρχεί.Ολες οι ομάδες κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο και διαθέτουν έμπειρους και ποιοτικούς παίχτες.Ολα θα κριθούν στις λεπτομέρειες οι οποίες άλλωστε κάνουν και την διαφορά."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35