social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Σκάλας: Ζεσταίνει τις μηχανές-Ευχαριστίες στο Δήμο Ευρώτα

Άρης Σκάλας: Ζεσταίνει τις μηχανές-Ευχαριστίες στο Δήμο Ευρώτα

Ο Άρης Σκάλας υποδέχθηκε θετικά την απόφαση της ΕΠΟ όπου και επισήμως έγινε γνωστό ότι το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής θα ξεκινήσει ξανα στις 28 Μαρτίου.


Οι νεοφώτιστοι στη Γ Εθνική στο άκουσμα της είδησης ζέσταναν τις μηχανές και έδειξαν ότι είναι σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην κατηγορία.
Πιο συγκεκριμένα οι πράσινοι από χθες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους τηρώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως αυτό αναφέρεται σε δελτίο τύπου της γενικής γραμματείας αθλητισμού.
Συγκεκριμένα πριν από την έναρξη της προετοιμασία, το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα μέλη από το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν σε covid tests τα οποία κάλυψε ο δήμος Ευρώτα.
Για αυτόν ακριβώς το λόγο η ομάδα από τη Λακωνία ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για την κάλυψη τον κόβει test και συγκεκριμένα το δήμαρχο της περιοχής Δήμο Βερδο για που προθυμοποιήθηκε να κάνει αυτή την κίνηση.
Κατά τα άλλα η προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά με τον Κώστα Οικονόμου να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αφού τα αποτελέσματα των τεστ ήταν αρνητικά.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35