social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημακάκος: «Να βοηθήσω τον ΠΑΟ Ρουφ να πετύχει τους στόχους του»

Δημακάκος: «Να βοηθήσω τον ΠΑΟ Ρουφ να πετύχει τους στόχους του»

Στον ΠΑΟ Ρουφ σιγά-σιγά αρχίζουν να οργανώνονται για ακόμη μια φορά φέτος καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η "Αούστρια" έχοντας ως στόχο να διατηρήσει το ανταγωνιστικό της προφίλ προχώρησε σε μια μεταγραφή καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Κυριάκο Δημακάκο.

Ο έμπειρος αριστεροπόδαρος αμυντικός που κατέκτησε την άνοδο πριν από δυο σεζόν με τη φανέλα του Ιωνικού μετά το πέρασμα που είχε από την Μαρκό για ένα εξάμηνο συμφώνησε με τους κόκκινους και πλέον θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Αρναούτη.

Ο ίδιος αναφερόμενος στους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟ Ρουφ τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΠΑΟ Ρουφ και ειδικότερα τον προπονητή της ομάδας κ. Αρναουτη με τον οποίο είχαμε μια άριστη συνεργασία στον Ιωνικό με την άνοδο στην Football League για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Από μεριάς μου το μόνο που υπόσχομαι είναι δουλειά και αφοσίωση στους στόχους του συλλόγου. Εύχομαι σε όλους τους συναθλητές μου , διοικήσεις και φιλάθλους καθενός ομάδας υγεία πάνω από όλα".

Για τους στόχους της ομάδας τόνισε: "Οι στοχοι της ομάδας είναι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα να είναι όλο και πιο βελτιωμένη και να πηγαίνει για την νίκη και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35