social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβεβαίωση στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου με τη... βόμβα Μακροστέργιου

Επιβεβαίωση στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου με τη... βόμβα Μακροστέργιου

Έσκασε η βόμβα με τον Γιώργο Μακροστέργιο στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Ο πρόεδρος, Σώζων Λαμπριανού, βλέποντας ότι το πρωτάθλημα αποτελεί μια... μίνι κούρσα όπου οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο προχώρησε σε μια εντυπωσιακή κίνηση καθώς ενέταξε στο δυναμικό του συλλόγου έναν ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία που μετράει συμμετοχές στην Superleague.

Ο ικανότατος άσος άνηκε μέχρι πρότινος στον ΑΟ Υπάτου ενώ έχει περάσει από Προοδευτική, Ασπρόπυργο, Εθνικό Πειραιά, Σπάρτη και από τις ομάδες νέων του Ολυμπιακού.

Στον Αστέρα Τρίπολης είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το δελτίο τύπου

Ο Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ είναι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσει την αποκτηση του μεσο αμυντικού Γιωργου Μακροστεργιου Ο 24χρονος αμυντικός γεννήθηκε στην Καρδίτσα και ξεκίνησε την καριέρα του απο την U20 του Ολυμπιακού έχοντας εμπειρία από ευρωπαικούς αγωνες στο champions league ,στη συνέχεια μεταπήδησε στον Αστέρα Τριπολης όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο,αγωνίστηκε ακόμη σε ΑΕ Σπάρτη ,Ασπροπυργο,Προοδευτική,Εθνικο Πειραιώς, με τελευταίο του σταθμό τον Α.Ο Ύπατου Του ευχομαστε να είναι υγιης,και να βοηθήσει τα μέγιστα για την επιτευξη των στοχων της ομάδας μας Καλως ήρθες Γιώργο!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35