social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη ανάσα η Ερμιονίδα απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας με 3-1

Νίκη ανάσα η Ερμιονίδα απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας με 3-1

Η Ένωση Ερμιονίδας πήρε το τοπικό ντέρμπι με σκορ 3-1  στο γήπεδο Κρανιδίου απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας .  Με αυτή την νίκη και μαθηματικά η ομάδα της Ενωσης Ερμιονίδας έχει σωθεί σε μεγάλο βαθμό αντίθετα με την Κορωνίδα Κοιλάδας  να βλέπει το φάσμα του υποβιβασμού να βρίσκεται κοντά . Σίγουρα όμως τα αποτελέσματα κράτησαν χαμηλά την γραμμή του υποβιβασμού και θα το παλέψει μέχρι το τέλος.

sport-ermionida-sportgr

Μεγάλος πρωταγονιστής του αγώνα ο Νίκος Αντωνόπουλος ο οποίος στο 52΄λεπτό πήρε τη θέση του Λαλά και σε 13 λεπτά πέτυχε δύο πανέμορφα τέρματα γυρίζοντας τον αγώνα .

Στο 8΄λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αλευρά ο Μαρίνης με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Στο 20΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία με τον Ν.Μερτύρη όταν μετά από λάθος της άμυνας της Κορωνίδας μπήκε από αριστερά , πλάσαρε, για να φύγει η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αλευρά άουτ.

Στο 22΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Αντωνακόπουλος πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου έκανε κατά μέτωπο επίθεση, μπήκε στην περιοχή και την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Σελλής και έδιωξε.

Στο 26΄λεπτό η Κορωνίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Κοτσοβός σέντραρε από δεξιά και ο Σαλταπίδας με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1.

Στο 32΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν ο Παπαιωάννου με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Πονηρού  και στην συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε στον Κοτσοβό που σέντραρε και ο Α. Οψιμούλης με σουτ πέτυχε γκολ που ακύρωσε ο δεύτερος βοηθός ως  οφσάιντ.

Στο 42΄λεπτό σέντρα του Μαρίνη από δεξιά ο Ι.Οψιμούλης στο πρώτο δοκάρι έδιωξε σε κόρνερ μπροστά από τον Βιρβίλη.

Στο 55΄λεπτό η Ερμιονίδα έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Τανουσάι με βαθιά μπαλιά έβγαλε τον Αντωνακόπουλο απέναντι από τον Αλευρά , το πλασέ που έκανε η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αλευρά .

Στο 57΄λεπτό η Ερμιονίδα ισοφάρισε σε 1-1 όταν ο Αντωνόπουλος σούταρε από αριστερά η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Αλευρά που αιφνιδιάστηκε και κατέληξε στα δίχτυα .

Στο 65’ λεπτό η Ερμιονίδα πετυχαίνει το 2-1 όταν ο Αντωνόπουλος με ψηλοκρεμαστό σούτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αλευρά .

Στο 67΄λεπτό πλασέ του Μπιτζή από καλή θέση μπλόκαρε ο Πονηρός .

Δύο λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν σ Διαμαντόπουλος έβγαλε σέντρα από δεξιά , κεφαλιά του Αντωνακόπουλου στο δεύτερο δοκάρι έδιωξε με τα πόδια ο Αλευράς.

Στο 81΄λεπτό ο Τανουσάι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά ο Αλευράς έδιωξε με την μπάλα να παίρνει ύψος και ο Βιρβίλης με κεφαλια έκανε το τελικό 3-1.

Στο 88΄λεπτό πλασέ του Αντωνακόπουλου από αριστερά έδιωξε πάνω από την γραμμή ο Σαμαράς.

 Ένωση Ερμιονίδας (Θ.Στάικος) : Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Τζιέρης, Βιρβίλης, Ν.Μερτύρης, Λαζάρου, Τριμπόνιας, ( 92΄Λαλούσης),Τανουσάι ( 92΄Λαπούση),  Αντωνακόπουλος, Μαρίνης,( 65΄Τρέσα),  Λαλάς (52΄Αντωνόπουλος).

Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος) : Αλευράς, Κοτσοβός, Σαλταπίδης,( 80΄Κ.Μπάζος),  Ι.Οψιμούλης , ( 80΄Μπασιμακόπουλος), Σελλής, Παπαιωάννου, Μπιτζής, Μπακατσέλος, ( 40΄Ι.Κάλα), Α.Οψιμούλης,( 71΄Γιανακόπουλος),  Σαμαράς, Κιοσσές.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35