social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

0-0 για Ερμή Μελιγούς και Παναρκαδικό

0-0 για Ερμή Μελιγούς και Παναρκαδικό

Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι πάθος, δύναμη, θέληση, δυνατές μονομαχίες, ευκαιρίες και αμφισβητούμενους φάσεις Ερμής Μελιγούς και Παναρκαδικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0 στο Άστρος για την 9η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.



Οι δύο ομάδες κατέθεσαν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο και η κάθε μία είχε τα δικά της διαστήματα (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ο Παναρκαδικός και στο δεύτερο ο Ερμής Μελιγούς) με τους δύο τερματοφύλακες Γιαννούση και Μάνο να είναι εκεί με τις επεμβάσεις τους και να κρατούν όρθιους Ερμή Μελιγούς και Παναρκαδικό.

Ευκαιρίες με Νίκο Λυμπερόπουλο, Τσιώλη και δοκάρι με τον Παπαλάμπρο ο Παναρκαδικός, εξαιρετικές στιγμές με τους Μπίσσια, Καδά, Κολιόπουλο και Σταθουλόπουλο για τον Ερμή Μελιγούς με το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά να κρέμεται από μια κλωστή και να έχει μια άγρια ομορφιά.

Μελανό σημείο του αγώνα ο σαοβαρός τραυματισμός του Γκαγκλανά ο οποίος έφυγε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο και μένει να δούμε μέσα στις επόμενες ώρες το μέγεθος της ζημιάς.


Ερμής Μελιγούς: Γιαννούσης, Πολυμενάκος, Κολοστούμπης, Ράλλιος, Μπίσσιας, Σταθουλόπουλος, Κολιόπουλος, Καδάς, Ανδριανός, Κοδέλλας, Κατσίρης.
Έπαιξαν και οι: Σούρσος, Ράλλιος, Γιαννούσης, Σαλαπάτας, Κλεώπας.

Παναρκαδικός: Μάνος, Λιακόπουλος, Τόλιος, Αλέμης, Νάνος, Γκαγκαλνάς, Τσιώλης, Στρέμπας, Άμποτ, Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ.
Έπαιξαν και οι: Αρδάμης, Παπαλάμπρος, Μπλάνκο, Σωτηρόπουλος.

Πηγή: arcadiaportal.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35