social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ερμιονίδα-Μολαϊκος 2-0

Ερμιονίδα-Μολαϊκος 2-0

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Λαζάρου και τον Πoνηρό η Ερμιονίδα κέρδισε τον Μολαικό στην έδρα της με σκορ 2-0 και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την σωτηρία της .

Πηγή: ermionidasport.blogspot.gr Κοσμάς Γεωργίου
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι , είχαν ευκαιρίες εκτός από το τέρμα που πέτυχαν να πετύχουν και άλλα .

Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μολαικού ξεκίνησε με μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-1 στο 47 ενώ στο τετράλεπτο 54-58 οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια .


Αναλυτικά

Στο 2΄λεπτό δυνατό σουτ του Αντωνόπουλου η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.


Στο 4΄λεπτό απευθείς εκτέλεση φάουλ από τον Δήμα μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Πονηρός .

Στο 20΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Αντωνακόπουλος μπήκε από αριστερά , απέφυγε τους αμυντικούς του Μολαικού, σούταρε για να διώξει ο Χάμος και στην επαναφορά έκανε νέο σουτ και πάνω στην γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 24΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Βιρβίλης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι κόρνερ.


Στο 30΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρίνη απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Χάμος.

Στο 34΄λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή , η μπάλα αποκρούστηκε από αμυντικό και στρώθηκε στον Λαζάρου ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Γιαννόπουλος με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Αγ.Χατζησαμιώτη απέναντι από τον Πονηρό μέσα στην μικρή περιοχή που σούταρε για να αποκρούσει εκπληκτικά σε δεύτερο χρόνο ο τερματοφύλακας της Ερμιονίδας.

Στο 54΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν νέα κάθετη του Γιαννόπουλου στον Αλ.Κουτρουλάκη , αυτός σούταρε για να αποκρούσει δύσκολα ο Πονηρός και στην συνέχεια η μπάλα χτύπησε στην συμβολή της δοκού και έφυγε κόρνερ.

Στο 58΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Γιαννόπουλος είχε πλασέ στο οριζόντιο δοκάρι της Ερμιονίδας.

Ερμιονίδα (Θ. Στάικος) : Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Λαζάρου, Τριμπόνις, Μαρίνης, Αντωνακόπουλος, Τρέσα, ( 92΄Λαπούση), Αντωνόπουλος (60΄Λαλάς).

Μολαικός (Κ.Γραμματικάκης) : Χάμος, Κολλιάκος (9΄Μπουτσάτσος), Καλαγκάνης, Κότσαλης, Αλ.Κουτρουλάκης, Χρ.Χατζησαμιώτης ( 46΄Ρουμάνης), Γιαννόπουλος,( 68΄Αβδούλος), Δήμας ( 60΄Κουλούρης), Γ.Κουτρουλάκης , Αγ.Χατζησαμιώτης , Διαμαντάκης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35