social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σίφουνας ο Πανγυθεατικός που ισοπέδωσε και βύθισε την Κορωνιδα Κοιλάδας (6-1)

Σίφουνας ο Πανγυθεατικός που ισοπέδωσε και βύθισε την Κορωνιδα Κοιλάδας (6-1)

Στις 18/10 ήταν η τελευτάια φορά που είχε κερδίσει ο Πανγθεατικός στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τον Παναρκαδικό με 1-0.

Έκτοτε χρειάστηκε να περάσουν επτά ματς για γευτεί τη χαρά της νίκης η ομάδα αφού σήμερα στο εξ αναβολής ματς με την Κορωνίδα Κοιλάδας επικράτησε με 6-1 φτάνοντας τους 11 βαθμούς. Το τρίποντο αυτό φέρνει το συγκρότημα του.... στην 6η θέση με 11 βαθμούς, όσους έχουν συγκεντρώσει και οι Άρης Σκάλας και Ερμής Μελιγούς.

Όσον αφορά την Κορωνίδα Κοιλάδας παρέμεινε στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς γεγονός που κάνει την αποστολή της στα τρια εναπομείναντα ματς δύσκολη για την παραμονή.

Το αγωνιστικό σκέλος δεν σηκώνει σε κριτική κάτι που φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 22' έγινε το 1-0 όταν ο Πανταζής βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Κορωνίδας ανοίγοντας το σκορ. Στο 28' ο Σουκούλη με σουτ μετά από πάσα του Ζαραφέτα έκανε το 2-0, για να έρθει ο Θανάσης Σαλταπίδας μειώνοντας σε 2-1 στο 30 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 50' ο Πανταζής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ κάνοντας το 3-1, με τον Μπερδούση στο 58' να βλέπει την προσπάθεια να καταλήγει στα δίχτυα με τη βοήθεια αμυντικού της Κορωνίδας για το 4-1. Στο 71' ο Σαμπατάκος σε κενή εστία ανέβασε το δείκτη του σκορο στο 5-1, με τον Σουρμενάι στο 87' να σημειώνει το 6-1. 

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Σταύρος Μανιάτης) Μύρτα, Μπουρελάκος (36' λ.τρ. Παναγόπουλος), Σουκουλη (67' Σερμανάι) , Πλατάνας, Μπερδουσης (75' Κουτσιουμάρης) , Ρασσιάς , Σαμπατάκος , Πανταζής (67' Μπουτσικάρης) , Μιχελάκος , Αναστασάκος (75' Μπουρελάκος), Ζαραφέτας

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ (Γιάννης Νενεκούμης) Αλευράς (85' Κάλα Α.), Κωτσοβός, Οψιμούλης Α. (85' Ταραγκίνι), Οψιμούλης Ι. (68' Καράι), Σελλής, Παπαϊωάννου, Σαλταπίδης, Κιοσσές, Κάλα, Σαμαράς, Μπάζος Κ (59' Μπακατσέλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35