social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστρέφει ως τεχνικός διευθυντής του Ιερόθεου ο Τσιαμπουρής

Επιστρέφει ως τεχνικός διευθυντής του Ιερόθεου ο Τσιαμπουρής

Στον Άγιο Ιερόθεο επιστρέφει ο Δημήτρης Τσιαμπουρής προκειμένου να βοηθήσει την προσπάθεια της περιστεριώτικης ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Ο πρώην προπονητής του «Άγιου» που έχει παίξει ποδόσφαιρο στη δεκαετία του  ‘ 90 μεταξύ άλλων και στον Ατρόμητο βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και συμφώνησε προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Θυμίζουμε ότι τον ίδιο ρόλο είχε πριν από τρια χρόνια ήταν η ομάδα πρωταγωνίστησε στην Γ' Εθνική τερματίζοντας στις υψηλές θέσεις της κατάταξης. 

Αναλυτικά

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον, Δημήτρη Τσιαμπουρή.

Πρόκειται για πρόσωπο γνώριμο για την ομάδα μας αφού έχει εργαστεί τόσο ως προπονητής αλλά και ως τεχνικός διευθυντής (και πάλι) το 2019. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο οργανωτικό κομμάτι του συλλόγου μας.

Μεταξύ άλλων το νέο μέλος του Άγιου Ιερόθεου έχει εργαστεί από το ίδιο πόστο στις ομάδες των Αγίων Αναργύρων, Ηλυσιακού και Αιγάλεω με μεγάλη επιτυχία.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Τσιαμπουρη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία". 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35