social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταυριανός: «Δεν υπάρχει ματς που να μην μας ενδιαφέρει στον ΠΑΟ Ρουφ»

Σταυριανός: «Δεν υπάρχει ματς που να μην μας ενδιαφέρει στον ΠΑΟ Ρουφ»

Ο ΠΑΟ Ρουφ είναι έτοιμος να μπει στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας αύριο αφού στις 17.00 στο γήπεδο του υποδέχεται για την α' φάση του θεσμού τον Παναιγιάλειο.

Η "Αούστρια" που χάρη στις κινήσεις που έκανε η πανίσχυρη διοίκηση της δείχνει ότι βάζει για ακόμη μια σεζόν υψηλά τον πήχη θέλει να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν συνδυάζοντας αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση.

Το θετικό για την ιστορική ομάδα είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον Ισίδωρο Σταυριανό να παρατάξει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο ίδιος μέσω του soccerlive.gr αναφερόμενος στο ματς τόνισε.

"Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σαν ένα ματς προετοιμασίας. Θα δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα, θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα και από εκεί και πέρα θα συνεχίσουμε την προετοιμασίας, με στόχο ο ΠΑΟ Ρουφ να είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος".

Για το αν αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της ομάδας το Κύπελλο Ελλάδας, ο κ. Σταυριανός υπογράμμισε

"Από τη στιγμή που συμμετέχουμε στο θεσμό μας ενδιαφέρει φυσικά. Δεν παραβλέπουμε παιχνίδια και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά ο κύριος στόχος μας αποτελεί η ομάδα να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος'. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35