social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσόφλιος στην Ερμιονίδα

Τσόφλιος στην Ερμιονίδα

Ποδοσφαιριστής της Ενωσης Ερμιονίδας είναι από το απόγευμα της Παρασκευής ο Γιώργος Τσόφλιος . Ο 26χρνος επιθετικός επιστέφει στην ομάδα της Ερμιονίδας μετά από τέεσερα χρόνια περίπου αφού είχε αγωνιστεί την περίοδο 2016-2017 έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ σε 21 αγώνες πρωταθλήματος.

 

Η ανακοίνωση της Ερμιονίδας. 

Η Α.Ε. Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τσόφλιο .Γεννήθηκε το 1995 ( 11/08/1995) στη Λαμία και αγωνίζεται σαν επιθετικός.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Λαμίας και το 2011 πήγε στην ομάδα Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης όπου άμεσα προωθήθηκε στην ομάδα Κ-20 . Τον Ιανουάριο του 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης και στην συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός σε Παναρκαδικό και Παναργειακό. Επόμενοι σταθμοί της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Ιάλυσος Ρόδου ,ο  Οπούντιος Μαρτίνου , η ΑΕ Λευκίμης, ο Τηλυκράτης Λευκάδας  και η  Επισκοπή Χανίων.

Επίσης έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και σε 21 αγώνες πέτυχε πέντε γκολ.  

Καλωσορίζουμε πάλι  τον Γιώργο στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35