social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σουπερλιγκάτη μεταγραφή για τον Άγιο Ιερόθεο

Σουπερλιγκάτη μεταγραφή για τον Άγιο Ιερόθεο

Ο Άγιος Ιερόθεος έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι αποτελεί μία παραδοσιακή δύναμη της Γ Εθνικής αφού πραγματοποιεί πολύ καλές σεζόν έχοντας διαγράψει θετικές πορείες.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση του συλλόγου κάνει ότι μπορεί προκειμένου η ομάδα να μη χάσει την ανταγωνιστικότητά της και να ανέβει επίπεδο ούτως ώστε να έχει μία ικανοποιητική σεζόν το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ως εκ τούτου οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν μία κίνηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού καθώς ήρθαν σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή που τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν σε επαγγελματικό επίπεδο τόσο στη super league όσο και στη Σούπερ λιγκ 2 με τη φανέλα του Λεβαδειακού. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι των περιστεριωτών ήρθε σε συμφωνία με τον Στάθη Χατζηλάμπρου ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης παρά το γεγονός ότι είχε δεχτεί κρούσεις από ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Ο 23χρονος μέσος θα ανεβάσει το επίπεδο του Ιερόθεου και θα αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για το τεχνικό επιτελείο.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Στάθη Χατζηλάμπρου.

Η διοίκηση της ομάδας μας προχώρησε σε ακόμη μια υπέρβαση προκειμένου να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει όλα τα φόντα ώστε να σταθεί με αξιώσεις στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ο 23χρονος μέσος αποτελεί δημιούργημα των ακαδημιών του Λεβαδειακού μετρώντας και επαγγελματικές συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας.

Αυτό δείχνει ότι με την ποιότητα του αναμένεται να κάνει τη διαφορά.

Καλωσορίζουμε τον Στάθη Χατζηλάμπρου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35