social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλτσάς στον Φοίνικα Επιδαύρου

Καλτσάς στον Φοίνικα Επιδαύρου

Και δεύτερο ποδοσφαιριστή από τις ακαδημίες της ΑΕΚ απέκτησε η ομάδα του Φοίνικα

Νέας Επιδαύρου . Μετά τον Μάριο Μάρκου ήρθε και η σειρά του 17χρονου Θανάση Καλτσά να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου .Αξίζει να σημειωθεί ότι μάνατζερ και των δύο ποδοσφαιριστών που προέρχονται από την ΑΕΚ είναι ο Elvis Bushaj .

Ο Θανάσης είναι γεννημένος το 2003 και κατάγεται από την Σαρακίνα Τρικάλων αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και ξεχωρίζει για την αγωνιστικότητά του, την εξαιρετική φυσική του κατάσταση και τη δυναμική παρουσία του στο χώρο του κέντρου.

Ο Καλτσάς πριν πάει στις ακαδημίες της ΑΕΚ έπαιζε στην ακαδημίας της Δήμητρας/Απόλλων ομάδας της Ε.Π.Σ.Τρικάλων όπου είχε εντυπωσιάσεις τους σκάουτερ της Ένωσης με τις εμφανίσεις του τόσο στους αγώνες της ομάδας του όσο και με την μικτή της ΕΠΣ Τρικάλων .

Το 2011 στο θερινό τουρνουά ακαδημιών που είχε γίνει στα Τρίκαλα  είχε επιλεγεί από τον σκάουτερ της Λίβερπουλ Μαρκ Άντονι για να μεταβεί στην Αγγλία και να κάνει προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Αγγλικού συλλόγου.

 

Η ανακοίνωση 

 

 

Ο Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ είναι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσει την απόκτηση του 18χρονου μεσο επιθετικού Θανάση Καλτσά από την Κ20 των υποδομών της Α.Ε.Κ ο οποίος με το ταλέντο του θα βοηθήσει την ομάδα μας για την επιτευξη των στοχων της

Του ευχομαστε να είναι υγιεις και να έχει πολλες επιτυχίες με την ομάδα μας!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35