social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ντίσιος: Ομάδα με υψηλούς στόχους ο ΠΑΟ Ρουφ

Ντίσιος: Ομάδα με υψηλούς στόχους ο ΠΑΟ Ρουφ

Πρεμιέρα για τον 6ο όμιλο την Κυριακή με τον ιστορικό Παναρκαδικό να δοκιμάζεται σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του ομίλου.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι του Βαγγέλη Ντίσιου φιλοξενούνται στο Ρουφ από την ομώνυμη ομάδα, με τον έμπειρο προπονητή να αναφέρεται μέσω δηλώσεων του στο soccerlive.gr στις δυσκολίες του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος, που δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ίσμαελ Μπλάνκο, αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Κάθε πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Έχει ποδοσφαιριστές με εμπειρίες και υψηλές παραστάσεις. Επίσης αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει ξεκάθαρο στόχο απέναντι στη δική μας ομάδα όπου ακόμη φτιαχνόμαστε και θα παρουσιαστούμε αρκετά ανανεωμένοι. Θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί από αυτό το ματς".

Για το φετινό στόχο του Παναρκαδικού, ο κ. Ντίσιος είπε

"Ο στόχος αποτελεί να πετύχουμε μια γρήγορη παραμονή, το να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα και να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προετοιμασία των πρασίνων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή όπου θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής για την πρωτεούσα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35