social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κίτος: «Ο Πανναυπλιακός δεν έχει πάρει αυτό που του αξίζει»

Κίτος: «Ο Πανναυπλιακός δεν έχει πάρει αυτό που του αξίζει»

Αποφάσισε για δεύτερη χρονιά να παραμείνει στο ρόστερ του Πανναπλιακού προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το στόχο της στον 7ο όμιλο.

Ο λόγος για τον μέσο Σταύρο Κίτο ο οποίος σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ιστορική ομάδα χαρίζοντας της σημαντικούς βαθμούς.

Με τη σταθερότητα του, ο ικανότατος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει και τα χρώματα της Προοδευτικής έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής και αυτό δικαιώνει τους ανθρώπους της ομάδας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο που μίλησε για την πανδημία, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τις φιλοδοξίες του.

Αναλυτικά

-Ο Πανναυπλιακός συμμετέχει σε έναν δύσκολο και απαιτητικό όμιλο. Πως κρίνεις την πορεία σας;

«Όντως είναι ένας όμιλος στον οποίο οι ομάδες από ότι έχω δει. Δεν έχουν τεράστιες διάφορες μεταξύ τους, αν εξαιρέσεις την Κηφισιά που δείχνει μια σταθερότητα μέχρι στιγμής. Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας δεν είναι αυτή που της αναλογεί, ισοφαριστήκαμε από το Μολαικό εκτός έδρας από λάθος μας και χάσαμε από τον Άρη Σκάλας με μια τελική προσπάθεια προς την εστία μας»

-Που μπορείτε να φτάσατε;

«Πιστεύω στην ομάδα μας και ειδικά τώρα που βγήκαν τα δελτία των δυο Αργεντινών μας και του Λαμσελάρι, θεωρώ θα είμαστε μέσα στην τετράδα».

-Θεωρείς ότι ορθώς διακόπηκαν τα πρωταθλήματα;

«Δεν είμαι ο αρμόδιος να απαντήσω αυτήν την ερώτηση, ωστόσο η προσωπική μου άποψη είναι τουλάχιστον τα επαγγελματικά πρωταθλήματα η SL2 και η FL να ξεκινήσουν διότι τηρούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι σχεδόν 8 μήνες χωρίς επίσημο αγώνα. Μην ξεχνάμε ότι για τους πιο πολλούς το μόνο εισόδημα είναι από το ποδόσφαιρο».

-Τι φιλοδοξίες έχεις;

«Οι φιλοδοξίες μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς, να δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση και να παίξω σε πιο υψηλό επίπεδο, έχοντας υγεία πάνω από όλα.»

kitos-stavros1.jpg

-Τι σε έχει εντυπωσιάσει από το φετινό πρωτάθλημα;

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε αυτές τις πρώτες αγωνίστηκες είναι ότι αρκετές ομάδες θεωρητικά αδύναμες, πήραν αποτελέσματα θετικά σε πιο δυνατές θεωρητικά»

-Τι στόχο έχετε θέσει σαν σύλλογο;

«Ο στόχος του συλλόγου είναι ο πρωταθλητισμός».

-Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο της ομαδας;

«Ο κόσμος έχει καταλάβει την προσπάθεια μας σε μια δύσκολη και περίεργη χρόνια λόγο του Κορονοϊού, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο της ομάδας και η παρουσία τους είναι απαραίτητη όταν με το καλό επιτρέψουν κόσμο στα γήπεδα».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35