social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι της Σαλαμίνας!

«Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι της Σαλαμίνας!

Αίας και Αστέρας έμειναν στο «μηδέν» (0-0) στη Σαλαμίνα, στο ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που ωφέλησε τον… Αιολικό, ο οποίος μείωσε στους τρεις από την κορυφή ύστερα από τη νίκη του στη Μυτιλήνη.


Από την άλλη πλευρά, ο σύλλογος της Βάρης πήρε έναν σημαντικό βαθμό, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του την εξ’ αναβολής αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό. Επίσης, έχασε με τραυματισμό τον Νιούμαν στο 37’ και τον Κοφσανίδη στο 69’ με κόκκινη κάρτα που προήλθε από δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Μπίσσα.
Στο αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι είχαν μερικές καλές ευκαιρίες, λιγότερες οι φιλοξενούμενοι, αλλά το τελικό σφύριγμα τους βρίσκει, φυσιολογικά, «άσφαιρους», καθώς είναι οι καλύτερες άμυνες του ομίλου, μαζί με τον Αιολικό. Η συνέχεια προμηνύεται συγκλονιστική, με την Κω και τον Καραβά να «τρέχουν» για να προλάβουν το… τραίνο.
Ο Πάβλιτς στο 11’ και το 30’, ο Γκούμας στο 12’ και στο 37’, ο Πινέιρο στο 23’, ο Ντούλιας στο 28’ και ο Στεργίου στο 87’ δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν τις εστίες των Βουτσινά και Μαρινάκη, οι οποίοι ήταν σε ετοιμότητα και σε μια γενική εικόνα, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσουκαλάς Χ. (Αθηνών), Αδαμόπουλος Κ. (Μεσσηνίας) – Κουρέντας Ε. (Τρικάλων)
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Βουτσινάς, Χαλούλος, Λιάτος, Μπιμάι, Σαλταμάρας, Σπέτσι, Ζώτο (61’ Στεργίου), Τσέργας, Πάβλιτς, Πινέιρο (74’ Τσαγκάρης), Μπίσσα (78’ Σταφσουλάι).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Χάιδος (89’ Δημητρόπουλος), Νάκας, Κοφσανίδης, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Ντάγκρας (46’ Δημογιάννης), Σάμιος (89’ Αντζέλι), Νιούμαν (37’ λ.τρ. Καλιαμπάκας), Γκούμας, Ντούλιας (73’ Παναγόπουλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35