social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιολικός και Σρέσκοβιτς μαζί έως το 2024!

Αιολικός και Σρέσκοβιτς μαζί έως το 2024!

Σπουδαία κίνηση πραγματοποίησε ο Αιολικός, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τον Νέναντ Σρέσκοβιτς και μάλιστα έως το 2024. Εξέλιξη που αποδεικνύει τις προθέσεις της διοίκησης Αντωνάκα για το άμεσο μέλλον, διατηρώντας έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της ομάδας στο ρόστερ, έχοντας οπωσδήποτε βλέψεις για ψηλότερα.

Με το βαρύ βιογραφικό του ο Σρέσκοβιτς συγκαταλέγεται σίγουρα μεταξύ των κορυφαίων ξένων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του Αιολικού, ξεχωρίζοντας όχι μόνο στη Γ' Εθνική αλλά μεταξύ αρκετών άλλων και σε επίπεδο Football League ή Super League 2.

Η επιστροφή του 32χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού θα είναι άμεση, ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Παπασπύρου, ο οποίος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών «ταράζει» τα ήσυχα νερά της κατηγορίας στην εποχή της πανδημίας, όπου οι περισσότερες ομάδες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, καθιστώντας τον Αιολικό ως την εξαίρεση στον κανόνα τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αιολικού: «

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νέναντ Σρέσκοβιτς ως το 2024!

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής με τη σπουδαία καριέρα σε Ερυθρό Αστέρα, Ραντ, Νάπρεντακ, Σρεμ και Μλάντι Ράντνικ στη Σερβία, την ολλανδική Ντε Γκράαφσαπ, τη νορβηγική Φρεντρικστάντ, τις σλοβένικες Κόπερ και Κρσκο, αλλά και τη Ράντνικ Μπιέλινα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ασπρόπυργο, θα φορά τη φανέλα του Αιολικού και μετά το τέλος της φετινής σεζόν, συμφωνώντας να παραμείνει στη Λέσβο έως το τέλος του 2024!

Νέναντ, εδώ είναι το 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35