social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρφαράς-Χατζηφούντας στον ΑΟ Πυλίου

Αρφαράς-Χατζηφούντας στον ΑΟ Πυλίου

Στην απόκτηση δυο σπουδαίων μονάδων προχώρησε ο ΑΟ Πυλίου Κω ενισχύοντας το δυναμικό του.
Ο λόγος για τον Νικο Αρφαρά και τον Μανώλη Χατζηφούντα.
Το δελτίο τύπου
Σε μια ποδοσφαιρική χρονιά ορόσημο για την ιστορία του σωματείου μας, έμελλε στον ΑΟ Πυλίου Κω να εκπροσωπεί, κάτω από δύσκολες υγειονομικές συνθήκες και από κάθε άποψη συγκυρίες, το Δωδεκανησιακό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ελλάδος.
Θέλοντας να κρατήσουμε ψηλά το ποδόσφαιρο των νησιών μας, εντάσσουμε στο έμψυχο δυναμικό του ΑΟ Πυλίου και στην επιθετική μας γραμμή, δυο σημαίες του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, που το έχουν εκπροσωπήσει επάξια και στις Εθνικές κατηγορίες, αγωνιζόμενοι για λογαριασμό ιστορικών σωματείων του τόπου μας.
Τον Κώο Εμμανουήλ Χατζηφούντα και τον Ρόδιο Νικόλαο Αρφαρά, όπου αμφότεροι έχουν καταγράψει πολλά και υπέροχα τέρματα στο παλμαρέ τους.
Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία τα σωματεία του ΓΦΣ Άρης Αρχαγγέλου και της ΑΕΡΑφάντου, τα οποία δεδομένου ότι οι ομάδες δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στις τοπικές κατηγορίες, ωστόσο θέλοντας όπως όλοι μας να καμαρώνουμε τους αθλητές μας να αγωνίζονται στο χορτάρι, συνέβαλαν στην παραχώρηση και μετακίνηση τους στην ομάδας μας.
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και να συνεχίσουν να μεγαλώνουν τα νούμερά τους με τη βυσσινί φανέλα του ΑΟ Πυλίου Κω.
Το ΔΣ του ΑΟ Πυλίου Κω

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35