social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Αίας Σαλαμίνας ευχαριστεί...

Ο Αίας Σαλαμίνας ευχαριστεί...

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε ο Αίας Σαλαμίνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμο Σαλαμίνας, τον Δήμαρχο κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ, και ειδικότερα τον Πρόεδρο του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΑΛΑΪΣΚΑ και τον Αντιπρόεδρο του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π. κ. ΣΩΤΗΡΙΟ ΝΑΝΝΟ για την αμέριστη συμπαράσταση τους προς τον Σύλλογο μας, στον δύσκολο ΄΄αγώνα΄΄ μας προκειμένου ο Αίαντας να εκπροσωπεί επάξια την Σαλαμίνα, σε Εθνική Ποδοσφαιρική Κατηγορία. Νιώθουμε τιμή & χαρά να τους έχουμε συμπαραστάτες στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από τον περασμένο Αύγουστο 2020, προκειμένου ο Βασιλιάς Αίαντας να πρωταγωνιστεί σε ακόμα μεγαλύτερες Εθνικές Κατηγορίες.

 

2. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Εταιρεία ΄΄ΖΙΤΑΚΑΤ ΑΤΕΒΕ΄΄ και τον Πρόεδρο της κο ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ για την ηθική και Οικονομική βοήθεια προς την Ομάδα μας ! Η στήριξη του Αίαντα Σαλαμίνας από τον κο Ζαφειρόπουλο έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και συνεχίζετε και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, και συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια του Δ.Σ. μας, να φτάσει τον Αίαντα ακόμα πιο ψηλά !

 

3. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους Επιχειρηματίες κ.κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΡΑΤΤΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΣΕΛΗ για την συνεχή οικονομική τους στήριξη, προς την Ομάδα μας

 

4. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Επιχειρηματία κ. ΘΩΜΑ ΑΓΓΕΛΟΥ για την συνεχή οικονομική του στήριξη, προς την Ομάδα μας !

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35