social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη για τον Αιολικό-Υποβιβασμός για τον Ακράτητο

Νίκη για τον Αιολικό-Υποβιβασμός για τον Ακράτητο

Ο Αιολικός επικράτησε με 0-2 του Ακράτητου στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του 8ου Ομίλου στη Γ' Εθνική, ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν αρκετό για την κατάκτηση της πρωτιάς.

Η Θύελλα Ραφήνας επιβλήθηκε με 5-1 του Πυθαγόρα Σάμου, κερδίζοντας και τον τίτλο στην ισοβαθμία χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων (24-6 έναντι 17-6).

Σκόρερς του Αιολικού χρίσθηκαν οι Πρωτούλης (14') και Μίλιτς (22'), ενώ ο Λαμπράκης είχε δύο δοκάρια, από ένα σε κάθε ημίχρονο. Ο διαιτητής Νικολάου ακύρωσε μάλιστα γκολ του Μίλιτς στο 34ο λεπτό ως οφσάιντ.

Από την άλλη, ο Ακράτητος πάλεψε το ματς ωστόσο δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. 

Στην επανάληψη ο Ακράτητος αγωνίστηκε για περίπου 25 λεπτά με 10 παίκτες, όμως το ματς έγινε άναρχο και η ομάδα της Μυτιλήνης δεν κατόρθωσε να βρει δίχτυα, με την ψυχολογία των παικτών βέβαια να είναι πεσμένη, λόγω του μεγάλου σκορ στον άλλο αγώνα.

Για τον Αιολικό η χρονιά φυσικά δεν χάθηκε στο τελευταίο ματς. Η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου είχε πολλές ευκαιρίες στη διάρκεια της σεζόν να βρίσκεται σε θέση ισχύος βαθμολογικά ή ακόμα και στα γκολ, αλλά οι δικές της αδυναμίες στο σκοράρισμα, σε συνδυασμό με την πιο βαριά ήττα του Αετού Λουτρών από τη Θύελλα Ραφήνας (6-0) στο πιο κρίσιμο χρονικά σημείο του πρωταθλήματος, που έδωσε τεράστιο αβαντάζ στους "Λιγνιτωρύχους" ήταν οι παράγοντες που καθόρισαν την τελική έκβαση της σεζόν.


ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (Παναγιώτης Λουμάκης): Μουζάκης, Τσαπούρας (80΄Πρίντεζης), Μιχαηλίδης, Βουρνάζος, Λουβερδής, Κοντιζάς, Χριστόπουλος (65΄Μαρκόν), Ρεμούνδος (65΄Αμπάρα), Κατσιούλης (80΄Νικολάου), Μιχάλης (46΄Σουρτζής), Καριατλής.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Πιττάτζιης, Αγριμάκης, Ψάνης, Κεσίδης (50΄Βουκομάνοβιτς), Γιουκαρής, Κρητικός, Λαμπράκης, Ζώνας, Μίλιτς, Πρωτούλης (85΄Αλαγιάννης), Μπουρούς.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35