social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Γλυκιά» ήττα για το Κερατσίνι στην Κω

«Γλυκιά» ήττα για το Κερατσίνι στην Κω

Παρά την ήττα από τον ΑΟ Πυλίου με 1-0 το Κερατσίνι παρέμεινε στην Γ' Εθνική αφού τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν ευνοϊκά για το σύλλογο του Πειραιά.

Από την άλλη, η ομάδα από την Κω ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 3η θέση.

Χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές έδωσε ο Δημήτρης Χρυσόπουλος με τους “βυσσινί” να τελειώνουν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Συντιχάκη στο 68’. 

Εικόνα
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς και μόλις στο 5’ απείλησαν με τον Δρόσο να κάνει την παράλληλη πάσα και τον Γεωργιάδη να σουτάρει πάνω απ’ τα δοκάρια του Καρνέση.  Στο 18ο λεπτό ήρθε διπλή ευκαιρία για τον Α.Ο Πυλίου.  Αρχικά ο Χατζηφούντας έκανε το σουτ με τον Καρνέση να απομακρύνει και στην συνέχεια της φάσης μετά από σέντρα του Χατζηφούντα, ο Χατζησουλεϊμάν έκανε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα του Κερατσινίου να λέει ξανά όχι.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Πης από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση ενώ στο 28’ από εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού ο Κατσικιάς έκανε την κεφαλιά με τον Μιαούδη να απομακρύνει, όπως έκανε σωστά και δύο λεπτά αργότερα στο δυνατό σουτ του Κατσικιά. 

Στο 33ο λεπτό ο Γεωργιάδης δοκίμασε το μακρινό σουτ με τον Καρνέση να διώχνει σε κόρνερ ενώ στο 37’ ο Λύγκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως ο Χρόνης το ακύρωσε αφού ο επιθετικός των κόκκινων χρησιμοποίησε το χέρι του.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήρθε στο 44’ όταν ο Δρόσος έκανε την κάθετη πάσα με τον Κόκκαλη να σουτάρει στην κίνηση και τον Καρνέση να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.

Στο δεύτερο μέρος το Κερατσίνι έφτασε πρώτο κοντά στο γκολ όταν ο Λύγκος έκανε το δυνατό σουτ με τον Ήλιο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ και δύο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τον Α.Ο Πυλίου.

Στο 62’, Κότζα, Κάρλος και Γεωργιάδης συνεργάστηκαν και ο τελευταίος με ένα υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Καρνέση κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Το Κερατσίνι προσπάθησε να απαντήσει με τον Κορνελάτο στο 64’ αλλά και πάλι ο Ήλιος είπε “όχι” ενώ στο 68’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Συντιχάκη για διαμαρτυρία.

Από εκεί και πέρα παρόλο που ο Α.Ο Πυλίου έμεινε με δέκα ενώ πήραν χρόνο και νεαρότεροι ποδοσφαιριστές το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα αφού οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν καθόλου.

Διαιτησία
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι Χρόνης, Ισσά και Ανδρέου.

Ο κορυφαίος
Καλή παρουσία είχαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Πυλίου με τους νεαρούς Πάχο, Ήλιο και Πέρο να δίνουν και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τα επόμενα χρόνια.

Οι συνθέσεις
Α.Ο Πυλίου: Μιαούδης (53’ Ήλιος),(82’ Πέρος), Ατσαλάκης, Χειμωνέττος, Πης (53’ Κάρλος), Συντιχάκης, Χατζησουλεϊμάν, Γεωργιάδης (65’ Μικκιού), Κότζα, Δρόσος, Χατζηφούντας, Κόκκαλης (65’ Πάχος).

Κερατσίνι: Καρνέσης, Μουσκάι, Μιχαλάς, Αγγελάκης, Ροκάκης (81’ Τοπίκογλου), Κατσικιάς (58’ Καρνελάτος), Στρίγγας, Σαουλιάς (78’ Λουβής), Λύγκος (78’ Μπάτσι), Μενδρινός, Γεωργίου (81’ Καλιακούδας).

ΑΟ Πυλίου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35