social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Μεσολόγγης στη Θύελλα Ραφήνας

Ανανέωσε ο Μεσολόγγης στη Θύελλα Ραφήνας

Σίγουρα κάποιος θα μπορούσε να γράψει πολλά για την ιστορία του Νίκου Μεσολόγγη στη Θύελλα Ραφήνας.

Μόνο ωστόσο τη φετινή χρονιά να παρατηρήσει, θα καταλάβει ότι ο έμπειρος προπονητής έχει μπει στο βιβλίο με τις πιο ένδοξες στιγμές της ομάδας.

Ο λόγος; Μα φυσικά η εντυπωσιακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου όπου τερμάτισε στην 1η θέση γράφοντας ιστορία έχοντας τον τίτλο του αουτσάιντερ.

Έχοντας εκπληκτική ομοιογένεια και ένα σύνολο που κάθε αγωνιστική έπαιζε με σαφή αγωνιστική ταυτότητα, οι πράσινοι έγραψαν ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα και αυτό οφείλεται στο Νίκο Μεσολόγγη.

Ο έμπειρος κόουτς φυσικά με τη δουλειά του άφησε τους πάντες ικανοποιημένους με τη διοίκηση να του προτείνει νέο συμβόλαιο ανανέωσης.

Και αφού ο κ. Μεσολόγγης δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα ανανέωσε δίνοντας τα χέρια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Η διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Μεσολόγγη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με αυτόν τον τρόπο, ο έμπειρος τεχνικός που οδήγησε την ομάδα μας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, θα συνεχίσει στον «πράσινο» πάγκο για 4η σερί σεζόν, μαζί και με το τεχνικό του επιτελείο.

Συγκεκριμένα, τόσο ο γυμναστής Δημήτρης Καραμανόφ, όσο και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μανώλης Μανιός θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους «λιγνιτωρύχους» για έναν ακόμη χρόνο.


Σχετικά άρθρα

Δανιήλ: Η κλήρωση θα ισχύσει ακόμη κι αν προκύψει κενό στη Super League 2

Ψυχωμένη νίκη με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ερέρα για τον Πανελευσινιακό, 2-1 τον Αστέρα Βάρης

Νίκησε και στο δεύτερο φιλικό η Θύελλα Ραφήνας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35