social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαματθαιάκης: Αποτυχία η 2η θέση

Παπαματθαιάκης: Αποτυχία η 2η θέση

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο προπονητής του Αιολικού Μανώλης Παπαματθαιάκης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, Aiolikos.gr, ανεβάζοντας από πολύ νωρίς ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, αφού για την ομάδα της Μυτιλήνης η άνοδος είναι μονόδρομος, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Η επιθυμία τόσο του προέδρου, όσο και της διοίκησης, να βρεθεί ο Αιολικός στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και όλος ο επαγγελματισμός που διακατέχει τον σύλλογο, συμβαδίζουν με τα δικά μου θέλω και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, με κόσμο, ιστορία και δίψα για διάκριση.

Η άνοδος είναι μονόδρομος. Ο πήχης μπαίνει από πολύ νωρίς ψηλά. Η 2η θέση θα είναι αποτυχία.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι οι ποδοσφαιριστές, οι συνεργάτες μου κι εγώ, η διοίκηση θα είναι όλοι επαγγελματίες στο μέγιστο βαθμό. Θα αντέχουν τον πρωταθλητισμό και την πίεση για να οδηγήσουμε όλοι μαζί τον Αιολικό εκεί που του αρμόζει και επιτάσσει η ιστορία του. 

Κανείς δεν μπορεί να πετύχει μόνος του. Από την πρώτη μέρα προπονητές, ποδοσφαιριστές, διοίκηση και κόσμος πρέπει να είμαστε ένα για το μεγάλο στόχο.»


Σχετικά άρθρα

Yellow Army: Δεν θα γίνουμε τσιφλίκια κανενός

Μυλώνης: Πάντα η Κηφισιά πρωταγωνιστούσε και θα πρωταγωνιστεί [vid]

ΑΟ Υπάτου-ΠΟ Ατσαλένιου 2-1 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35