social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποστόλου: Ο Αίας Σαλαμίνας λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα

Αποστόλου: Ο Αίας Σαλαμίνας λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα

Ο Δημήτρης Αποστόλου είναι ενας προπονητής που έχει την εμπειρία των εθνικών κατηγοριών με το ταλέντο του να ξεχειλίζει.

Τη φετινή χρονιά βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Λαϊβερά τον Αίαντα Σαλαμίνας από το πόστο του βοηθού προπονητή βοηθώντας με τις γνώσεις του το σύλλογο να βρίσκεται στην κορυφή του 8ου ομίλου.

Ο ίδιος μίλησε για την προσπάθεια που έχει γίνει από την αρχή της σεζόν στον ιστορικό σύλλογο λέγοντας: ''Η ομάδα για το χρονικό διαστήμα που δημιουργήθηκε λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Έχει αρχή, μέση και τέλος κα διοικητικά και αγωνιστικά. Υπάρχουν άνθρωποι αγνοί που δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα και ας ξεκινήσαμε αργά τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παρότι άλλαξαν πρόσωπα πολλά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα έχουμε πάει καλά. Το σημαντικό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον Αίαντα Σαλαμίνας και αναφέρομαι στα πρόσωπα που βρίσκονται στη διοίκηση. Ελπίζω να ξεκινήσουμε σύντομα για να αποδείξουμε ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία σε αυτή τη θέση''.

Για την άποψη του σχετικά με την ενδεχόμενη επανέναρξη, ο νεαρός κόουτς δήλωσε

''Εγώ πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα ξεκινήσουμε. Όσο πιο γρήγορα γίνει η αρχή τόσο πιο εύκολα θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα, αφού σε περίπτωση που μπουν εμβόλιμες αγωνιστικές θα υπάρξει πρόβλημα στο κομμάτι των τραυματισμών''.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35