social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπάζογλου: «Ποιος θα αφήσει τη δουλειά του για να πάει ένα ταξίδι μεσοβδομαδα;»

Παπάζογλου: «Ποιος θα αφήσει τη δουλειά του για να πάει ένα ταξίδι μεσοβδομαδα;»

Ο Δημήτρης Παπάζογλου αποτελεί λίρα εκατό για τον Αστέρα Βάρης.

Έχοντας τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις έχει βγάλει ασπροπρόσωπη τη διοίκηση του Δημήτρη Πάπιου, καθώς με τις εμφανίσεις του ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς δείχνει τις ικανότητες του.

Ο Μιχάλης Κάτσικας με τη σειρά του βλέπει καθημερινά στην προπόνηση τον Παπάζογλου να δίνει τον καλύτερο του εαυτό δείγμα του επαγγελματισμού που τον διέπει, με τον ικανότατο ποδοσφαιριστή να μιλάει στο soccerlive.gr  για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα όσον αφορά την αναστολή του αθλητισμού.

Αναλυτικά

"Δυστυχώς μια ακόμα χρονιά πάει χαμένη από ότι φαίνεται με όλα όσα συμβαίνουν τόσο καιρό. Είτε ψέμματα είναι, είτε αλήθεια σχετικά με αυτό τον πολυ συζητημένο ιό το ξέρουν οι λίγοι. Με τι εφόδια θα ξανάξεκινήσουμε έπειτα με τα όσα συμβαίνουν; Μίνι προετοιμασία δεν υπάρχει πουθενά, θα βγουν τραυματισμοί. Πολλοί ποδοσφαιριστές βλέπουν το ποδόσφαιρο σε αυτή την κατηγορία ως χόμπι και έχουν άλλη ως κύρια ενασχόληση για να βγάζουν τα προς το ζην. Ποιος θα αφήσει τη δουλειά του για να πάει ένα ταξίδι μεσοβδομαδα; Οχι μια φορά αλλά αρκετές θα πρέπει να συμβεί αυτό για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Μετά τι θα γίνει με τις συμφωνίες που έχουν γίνει οταν ο παίκτης δεν θα μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα; Όσο και να το αγαπάμε και να θέλουμε να το ακολουθήσουμε βλέπουμε οτι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον ερασιτέχνη που σπαταλάει χρόνο για να κανει κατι που αγαπάει και ζει και μας κάνει να κοιτάξουμε κατι αλλο".


Σχετικά άρθρα

Βελιτζέλος: Είναι απίστευτο αυτό που πέτυχαν σήμερα οι παίκτες (vid)

Άνω Μερά: Ιστορικό ματς-Ευκαιρία για μια νέα αρχή επιτυχιών

Ο Τριμμάτης καθάρισε για τον Εθνικό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35