social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χατζηαντωνίου: Το Κερατσίνι θα είναι έτοιμο όποτε του ζητηθεί

Χατζηαντωνίου: Το Κερατσίνι θα είναι έτοιμο όποτε του ζητηθεί

Έτοιμο όποτε του ζητηθεί θα είναι το Κερατσίνι προκειμένου να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Μηνά Χατζηαντωνίου.

Ο έμπειρος κόουτς που έχει προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στον πάγκο των ροσσονέρι μίλησε στο soccerlive.gr, εκφράζοντας τη θέση των Πειραιωτών.

Ο ίδιος αφού στάθηκε στις δυσκολίες που περνούν οι ποδοσφαιριστές και γενικότερα ο αθλητισμός αναφέρθηκε στο κομμάτι της υγείας, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι... παιχνίδι.

Αναλυτικά

"Ότι ενεργοποιείται είναι καλό και στο ποδόσφαιρο ισχύει αυτό καθώς και στην κοινωνία. Εφόσον ξεκινήσει ο αθλητισμός θα κινηθεί ο κόσμος και θα φύγει από την αδράνεια. Τώρα εάν μερικοί έχουν οικονομικό πρόβλημα το καταλαβαίνω αλλά θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε δεν το συζητάμε. Το Κερατσίνι όποια απόφαση και να παρθεί θα είναι έτοιμο να διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες το πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική, μπορεί να ξεκινήσει τόνισε

"Νομίζω ότι εάν βελτιωθεί σε έναν μήνα ακόμη η κατάσταση μπορούμε να ξεκινήσουμε. Υπάρχουν λίγες αγωνιστικές στον όμιλο μας όμως θα χρειαστεί λιγη προετοιμασία για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο οι ομάδες. Εάν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία και τότε εννοείται θα πρέπει να εισακουστούν οι ειδικοί'

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35