social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λουμάκης: «Ήταν δύσκολο σταυρόλεξο αλλά λύθηκε»

Λουμάκης: «Ήταν δύσκολο σταυρόλεξο αλλά λύθηκε»

Ο προπονητής του Ακράτητου, Παναγιώτης Λουμάκης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε στην επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου.

Ο κ. Λουμάκης αφού έκανε αναφορά στην πολύμηνη παρουσία (4 μήνες) στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο Ακράτητος θα είναι ανταγωνιστικός και ακόμη πιο δυνατός για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της κατηγορίας.

Αναλυτικά 

Με ανυπομονησία περιμέναμε την επανέναρξη των προπονήσεων αλλά όσο πέρναγε ο καιρός αυτό το σταυρόλεξο γινόταν για πολύ δυνατούς λύτες. Με τους συνεργάτες μου στο τεχνικό team είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την 4μηνη αγωνιστική απραξία των ποδοσφαιριστών μας αλλα Και ταυτόχρονα την φορτισμένη ψυχολογική τους κατασταση. Γιατί ξέρουμε πως έχει επηρεαστεί κατα πολύ η καθημερινότητά τους στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον. Με τον τεχνικό διευθυντή κ.Κώστα Μπαλή και το Δ.Σ. του Ακράτητου Άνω Λιοσίων είμασταν συνέχεια σε ετοιμότητα για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή και ανταγωνιστική. Εύχομαι οι τελικές αποφάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του υπόλοιπου πρωταθλήματος να είναι δίκαιες για όλα τα σωματεία με αρκετή στήριξη από την πολιτεία. Η προσωπική μου άποψη είναι να είναι όλα ανοιχτά με μέτρα προστασίας και όχι στην λύση των lock down με τεράστιες συνέπειες.


Σχετικά άρθρα

Νιζάμης η... δεύτερη ανανέωση στην ΑΕ Μοσχάτου

Γ' Εθνική-6ος όμιλος: Οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής

Με ανατροπή ο Φωστήρας πέρασε από τον Ιερόθεο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35