social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κοντά σε μεταγραφή ο Αιολικός

Κοντά σε μεταγραφή ο Αιολικός

Πολύ σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Περικλή Μηνά από τον Αιολικό, αφού οι δύο πλευρές ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους, με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να συνεχίζει την καριέρα του στη Football League για λογαριασμό της Σαντορίνης 2020.

 
Παρότι το ξεκίνημα του έμπειρου μεσοεπιθετικού στην ομάδα της Μυτιλήνης ήταν άκρως θετικό, χαρίζοντας με δικό του γκολ τη νίκη μέσα στην έδρα του Πανελευσινιακού στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής, η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας άλλαξε τα σχέδια των δύο πλευρών.
 
Μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση, ο Μηνάς δεν επέστρεψε ποτέ στο νησί για την επανέναρξη των προπονήσεων, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ο Δημήτρης Παπασπύρου να καταστρώνει τα πλάνα του δίχως αυτόν και ο Αιολικός να κινείται για άλλον ποδοσφαιριστή στη θέση του. OL τελικές λεπτομέρειες για τη λύση της συνεργασίας τους ολοκληρώθηκαν και ο παίκτης προχώρησε στη μεταγραφή του στη Σαντορίνη 2020, έχοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στη Football League .
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση από πλευράς Αιολικού της απόκτησης μεσοεπιθετικού ενώ ο σύλλογος της Λέσβου κινείται προσεκτικά στην αγορά και για τη στελέχωση του ρόστερ με τουλάχιστον δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, δίνοντας έξτρα επιλογές στον Δημήτρη Παπασπύρου για τη βασική 11άδα.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35