social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαραγιώτης στον ΑΟ Πυλίου

Σαραγιώτης στον ΑΟ Πυλίου

Την απόκτηση του Σπυρίδωνα Σαραγιώτη προχώρησε ο ΑΟ Πυλίου Κω.

Το δελτίο τύπου

Ο ΑΟ Πυλίου Κω, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σπυρίδωνα Σαραγιώτη, πραγματοποιώντας έτσι μια ακόμα μεταγραφική κίνηση του σωματείου, ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος, που βρίσκει την ομάδα μας να αγωνίζεται εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική του 8ου Ομίλου, την Κυριακή 11.04.2021 και ώρα 11:30, αντιμέτωπη με τον ΑΟ Καραβά Πειραιά στο γήπεδο του Κορυδαλλού.
Ο 25χρονος Μακεδόνας ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αχιλλέα Περαίας περνώντας από όλα τα τμήματα της ομάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Διγενή Λακκώματος, Κεραυνό Αγγελοχωρίου, Καμπανιακό, Άρη Παλαιοχωρίου, Νέο ΠΟΝ Καλλικράτειας και τέλος στην Αναγέννηση Επανομής.
Έχοντας στις βαλίτσες του πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις από τα γήπεδα της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος και της Γ’ Εθνικής στη συνέχεια, μετακομίζει στο νησί μας για μόνιμη εγκατάσταση στην ποδοσφαιρική στέγη του ΑΟ Πυλίου Κω και στην οικογένειά μας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και να συνεχίσει να πετυχαίνει αγωνιστικούς και προσωπικούς στόχους με τη βυσσινί φανέλα του ΑΟ Πυλίου Κω.
Το ΔΣ του ΑΟ Πυλίου Κω


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35