social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το... έσωσε στο τέλος ο Πυθαγόρας, 2-2 με τον Αετό Λουτρών

Το... έσωσε στο τέλος ο Πυθαγόρας, 2-2 με τον Αετό Λουτρών

Ισόπαλο έληξε το ματς που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο αφού Πυθαγόρας και Αετός Λουτρών έμειναν στο 2-2. 

Η ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου παρότι προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε αφού βρήκε απέναντι του μια ψυχωμένη ομάδα.

Από την άλλη ο Πυθαγόρας δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να σώσει στην παρτίδα πανηγυρίζοντας τον δεύτερο του βαθμό στο πρωτάθλημα. 

Στο 36' ο Δρακούλης με κεφαλιά έκανε το 0-1, με τον Κανδύλα στο 71' με τον ίδιο τρόπο να ισοφαρίζει μετά από κόρνερ του Κάρσα. Το τέρμα που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Μυτιλήνης σημείωσε στο 86' ο Μιχαλάκης με ωραίo σουτ. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με τον Κατσίκα.

Διαιτητής: Νικόπουλος (ΣΔ Θεσσαλιας)

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Σταμάτης Κουλούρης) Μαρμαράς, Σαπουνάς (90' Χατζηανδρέου), Αμερσώνης, Πουρλιδάλλης, Δριτσάκης (90+6 Κοκκινάκης), Βελλάνης (63' Ιωαννίδης), Τσεβερκακου (90+5 Κατσίκας), Μπρενκα, Κανδήλας, Κάρσας, Σεχάϊ (63' Τσομπάι)

 

ΑΕΤΟΣ (Θεαγένης Διονυσάτος) Παπάζογλου, Σεφουλάι (90+2 Τοπάλλι), Παπαδόπουλος, Πετρουζέλλης, Δρακούλης, Μιχαλάκης (90+6' Μιχαλακέλλης), Μουτζούρης, Κριπιντίρης, Χρυσάφης (80' λ.τρ. Καπταγιάννης), Ευαγγελέλης, Τσομπανέλλης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35