social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύτρωση στο 93' με Πρωτούλη για Αιολικό

Λύτρωση στο 93' με Πρωτούλη για Αιολικό

Σε ένα ψυχοβγαλτικό ματς, ο Αιολικός πήρε τη νίκη επί της Μικρασιατικής Χίου με χρυσό σκόρερ τον 17χρονο Θανάση Πρωτούλη στο 93ο λεπτό!


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ sportlesvos.gr
Η ομάδα της Μυτιλήνης έπαιξε μονότερμα την αντίπαλο της, είχε δοκάρι με τον Μπουρού στο 40ο λεπτό και πολλές χαμένες ευκαιρίες στην επανάληψη, φτάνοντας τελικά στο γκολ στις καθυστερήσεις.

Ξεκίνησε έτσι με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής, κάνοντας το πρώτο από τα 7 βήματα για την κατάκτηση του τίτλου στον 8ο Όμιλο.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο του Αιολικού, ο οποίος θα μπορούσε να έχει καθαρίσει τη νίκη αρκετά νωρίτερα. Ξεπέρασε ωστόσο τις όποιες δυσκολίες του έβαλε η Μικρασιατική στο ματς, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς αλλά και ψυχολογία για την απαιτητική συνέχεια με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θανάση Πρωτούλη, που πέρασε ως αλλαγή στο 83ο λεπτό και σκόραρε το γκολ της νίκης στο ντεμπούτο του!

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ): Πιττατζιής Αγριμάκης, Ψάνης (67'Καλαμποκάς / 83' Πρωτούλης), Μπάρκας, Ζώνας, Κρητικός, Γιουκαρής (65' Κεσίδης), Κατσίκης, Μπουρούς, Λαμπράκης, Μίλιτς

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΙΟΥ (Τσατσαρώνης): Συριώδης, Κυλαδίτης, Γιασεμής (41' Λεχουρίτης), Ριγανιάς, Μοσχούρης, Κλημής, Σκανδάλης (83' Γεωργούλης), Παγούδης (64' Μπότσης), Πουλιός, Μελέκος, Κακούσιος (64' Κουρέ)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35