social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» εμφατικά ο Αίας Σαλαμίνας, 6-0 τον Πυθαγόρα στη Σάμο!

«Καθάρισε» εμφατικά ο Αίας Σαλαμίνας, 6-0 τον Πυθαγόρα στη Σάμο!

Σαρωτικός ήταν ο Αίας Σαλαμίνας, ο οποίος «διέλυσε» με 6-0 τον ΑΨΕΣ Πυθαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο της Σάμου και διατήρησε εμφατικά την πρωτοπορία του (15 βαθμοί) στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στο «πάτο» της βαθμολογίας με μόλις 2 πόντους παρέμειναν οι Σαμιώτες.


Ο Πάβλιτς ήταν ορεξάτος και το έδειξε από νωρίς. Μόλις στο 4’ έκανε ένα όμορφο σλάλομ και με σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ (0-1). Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, με την άμυνά τους να μην αντιμετωπίζει καμία ενόχληση. Στο 37’ ο Τσέργας σημείωσε ένα εξαιρετικό τέρμα (0-2), με το πλασέ του έξω από την περιοχή να αφήνει «άγαλμα» τον Μαρμαρά, ενώ στο 44’ «χάθηκε» η μπάλα.
Ο Ζώτο άφησε έξυπνα για τον Μπίσσα που μπήκε από τα αριστερά, «σέρβιρε» για τον Πάβλιτς και εκείνος έγραψε εύκολα το 0-3, με τον Κροάτη φορ να έχει και δοκάρι στο 40’ (εκτέλεση φάουλ). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αίας δεν σήκωσε το πόδι από το γκάζι και στο 50’ ο Τσέργας σκόραρε για το 0-4, διπλασιάζοντας τα γκολ του. Μάλιστα, στο 56’ ο Μπίσσα αστόχησε σε πέναλτι (άουτ) που κέρδισε ο ίδιος.
Όμως, οι παίκτες του Βαγγέλη Λαϊβερά δεν σταμάτησαν, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους ανταγωνιστές τους. Ύστερα από τους Πάβλιτς και Τσέργα, ο Τσαγκάρης πέτυχε, επίσης, δύο γκολ στο 83’ (ασίστ Πινέιρο) και στο 85’ (ασίστ Στεργίου), ολοκληρώνοντας την παράσταση. 0-6!
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικολόπουλος Αθ. (Θεσσαλίας), Μιμίδης Ι. (Αθηνών) – Τραουδάς Αντ. (Χίου).
ΑΨΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Σταμάτης Κουλούρης): Μαρμαράς, Σαπουνάς, Χατζηανδρέου, Πουρλιδάλης, Δριτσάκης (54’ Πλατίγκος), Ιωαννίδης, Τσιομπάι (76’ Τσερβενάκου), Μπρένγκα, Κατσίκας (54’ Κουφογιάννης), Κάρσας, Κοκκινάκης (76’ Σεχάι).
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Βουτσινάς, Χαλούλος (73’ Ρεσβάνης), Λιάτος, Μπιμάι, Σαλταμάρας, Τσέργας, Σπέτσι (58’ Στεργίου), Ζώτο (70’ Μπρούσος), Μπίσσα (70’ Σταφσουλάι) , Πινέιρο, Πάβλιτς (58’ Τσαγκάρης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35