social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για Καραβά και Αίαντα Σαλαμίνας

Ισοπαλία για Καραβά και Αίαντα Σαλαμίνας

Καραβάς-Αίας Σαλαμίνας 1-1 και… φωτιά στην κορυφή!

Στάση… Νίκαια για τον Αίαντα Σαλαμίνας που έμεινε στο 1-1 με τον «σκληροτράχηλο» Καραβά στο γήπεδο της Προοδευτικής. Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου πήρε τον πολύτιμο βαθμό, έφθασε τους 12 βαθμούς στην 5η θέση και έβαλε… φωτιά στην κορυφή, όπου οι νησιώτες έχουν 17 πόντους. Με έναν λιγότερο ακολουθούν Θύελλα Ραφήνας και Αιολικός, στους 13 έμεινε η Βάρη! 
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18’ χάρη στο εξαιρετικό δεξί σουτ του Γιάννη Κώστα από τα όρια της μεγάλης περιοχής, το οποίο δεν μπόρεσε να γλιτώσει ο Βουτσινάς παρά την εκτίναξή του. Ένα λεπτό νωρίτερα ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Νικολόπουλου από τον Σαλταμάρα και η συνέχεια… γνωστή! 
Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν σε καλή μέρα. Έχασαν με τραυματισμό τον Τσέργα στο 19’ και στην ανάπαυλα ο Βαγγέλης Λαϊβεράς έβγαλε με αλλαγή τους Πάβλιτς και Μπίσσα, δύο παίκτες-βαρόμετρο στη σύνθεσή του. Ο ρυθμός δεν ήταν καλός, οι Πειραιώτες κρατούσαν τη μεγάλη νίκη στα χέρια τους, όμως οι Σαλαμίνιοι βρήκαν την απάντηση στο 81’ χάρη στο πλασέ του Πινέιρο ύστερα από προσπάθεια του Σταφσουλάι. Στο 88’ άναψαν τα… αίματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών μπροστά από τον πάγκο του Καραβά, με τον διαιτητή και τους ψυχραιμότερους να αποκαθιστούν άμεσα την τάξη στο χορτάρι. Τελικό αποτέλεσμα 1-1!
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπαλαχούτης Γ., Μουμπογιατζόγλου Ι. – Λεκαράκος Ν. (Πειραιά)
ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Κασσωτάκης, Πάππος (80’ Σιάνος), Μύρκος, Δούμουρας, Ντάφλας, Λίτσι (71’ Μουρελάτος), Ατματσίδης, Κώστας (80’ Τζιόλας), Ροκάι, Παπασπύρος, Νικολόπουλος.
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Βουτσινάς, Χαλούλος (66’ Σταφσουλάι), Λιάτος, Μπιμπάι, Σαλταμάρας (66’ Τζαφέρι), Σπέτσι, Ζώτο, Τσέργας (21’ λ.τρ. Στεργίου), Πάβλιτς (46’ Τσαγκάρης), Πινέιρο, Μπίσσα (46’ Ράμφος).

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35