social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Πυλιου: Απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων η διαιτησία

ΑΟ Πυλιου: Απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων η διαιτησία

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Πυλιου Κω με αφορμή τη διαιτησία που συνάντησε η ομάδα

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε ο ΑΟ Πυλίου Κω χθες στο γήπεδό μας, για την 9η αγωνιστική του 8ου Ομίλου, του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος 2020/21, με αντίπαλο την ομάδα της Θύελλας διασταύρωσης Ραφήνας.

Σε μια αναμέτρηση όπου οι παίκτες μας, παρότι αγωνίστηκαν με περίσσιο πάθος για τη νίκη τιμώντας τη φανέλα του ΑΟΠ, όπως σε κάθε αναμέτρηση και με οποιονδήποτε αντίπαλο.. εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, στο τέλος δεν πήραν αυτό που άξιζαν.

Όσο κι αν ψάξει κανείς, δεν πρόκειται να βρει φάσεις που μας θάμπωσαν με το ποδόσφαιρό τους, όπως και διακριθέντα παίκτη στη φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία από την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος πηγαίνει «τρένο» στην κατηγορία. Όμως εκείνοι έχουν τους στόχους τους, κάνουν τη δουλειά τους, έφυγαν κύριοι από το γήπεδό μας και δεν στεκόμαστε σε αυτούς.

Αυτοί όμως που δεν ήταν κύριοι και ήταν απαράδεκτοι με την απόδοσή τους, ήταν οι τρείς διαιτητές της αναμέτρησης, σε παιχνίδι που διεξάγονταν στο γήπεδό μας, στην έδρα μας και μπροστά στα μάτια μας.

Απέτυχαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σεβαστούν μια ομάδα που δίνει το δικό της έντιμο και παλικαρίσιο αγώνα, για να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν τους. Ήταν και οι τρείς απαράδεκτοι. Όταν στο 52’ δεν δίνουν πέναλτι σε ανατροπή - γκρέμισμα του παίκτη μας Μάριου Ατσαλάκη μέσα στην περιοχή της Θύελλας, στην ευθεία του επόπτη γραμμής, δίχως να παρεμβάλλεται κανένας άλλος ποδοσφαιριστής μεταξύ αυτού και της φάσης και στη συνέχεια, στο 85’ κατακύρωσαν κανονικά ως το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το τέρμα που πέτυχε ο επιθετικός Σπάρταλης της Θύελλας, αφού πρώτα απέφυγε με φάουλ, αγκαλιάζοντας και γκρεμίζοντάς στο ημικύκλιο της περιοχής, ακριβώς πάνω στην ελεγχόμενη ευθεία γραμμή του offside, τον παίκτη μας Δημήτριο Μικκιού, βγαίνοντας έτσι ανενόχλητος «φάτσα» με το τέρμα μας, πετυχαίνοντας το νικητήριο γι’ αυτούς γκολ.

Πρόκειται δε περί θράσους, όταν παραπονούμενοι μετά το τέλος της αναμέτρησης, μας έκαναν και συστάσεις με ύφος χιλίων καρδιναλίων ότι «σφυρίζουν ότι βλέπουν», γιατί υπάρχει και τηλεοπτική μετάδοση του παιχνιδιού και μας βλέπει ο κόσμος.

Να τους ενημερώσουμε, ότι εμείς πρώτοι είμαστε αυτοί που επιδιώκουμε την τηλεοπτική κάλυψη των αναμετρήσεών μας, αφενός από σεβασμό απέναντι στους πολυάριθμους φιλάθλους μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν κοντά στην ομάδα μας, λόγω των μέτρων αποφυγής της διασποράς του covid19 και, αφετέρου για λόγους διαφάνειας και αξιοπρέπειας. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που απαγορεύουν προσχηματικά τις μεταδόσεις στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας τους και οδηγούν με τους δικούς τους τρόπους τους διαιτητές, να αγχώνονται όταν ο ΑΟΠ παίρνει αποτέλεσμα στο 85’ εκτός έδρας και στη συνέχεια, σε παιχνίδι δίχως φάσεις, χρειάζονται με τρεμάμενα χέρια 2 ώρες για να συντάξουν ένα φύλλο αγώνος.

Εσείς εκτεθήκατε στο γήπεδο μας και στους 3.800 ανθρώπους που παρακολούθησαν διαδικτυακά την αναμέτρηση και όχι εμείς. Εμείς είδαμε τον επιθετικό της Θύελλας να σκοράρει και να μην πανηγυρίζει, γιατί ούτε ο ίδιος δεν πίστευε ότι αυτό το γκολ θα κατακυρωθεί και δεν θα ακυρωθεί ως επιθετικό φάουλ.

Ο ΑΟ Πυλίου Κω, έχει επιλέξει το δύσκολο και έντιμο δρόμο, της προσπάθειας και της προόδου. Ματώνουμε, οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση και οι φίλαθλοί μας, για να έχουμε την ομάδα του νησιού μας ψηλά και τη φανέλα του ΑΟΠ εκεί που της αξίζει.

Δεν διαμαρτυρόμαστε για την άφαντη μέχρι σήμερα ενίσχυση της Πολιτείας προς τα ερασιτεχνικά σωματεία, παρά τα μεγάλα λόγια που έχουμε εισπράξει. Δεν διαμαρτυρόμαστε για τον εμπαιγμό με την επανεκκίνηση ή μη του πρωταθλήματος, θαρρείς και οι παίκτες μας είναι άτρωτα ρομπότ και η δική μας υπομονή από λάστιχο. Δεν διαμαρτυρόμαστε για την απουσία φιλάθλων παρά τις δήθεν επί μακρόν προσπάθειες εξεύρεσης λύσης. Δεν διαμαρτυρόμαστε για τους εξωφρενικούς ορισμούς διαιτησίας της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, όταν δίχως αναλγησία, ορίζονται διαιτητές από την άλλη άκρη της Ελλάδος, αυξάνοντας έτσι το συνολικό κονδύλι εξόδων τους. Δεν διαμαρτυρόμαστε για την οικονομική στήριξη των νησιωτικών σωματείων από την Ομοσπονδία και τις Ενώσεις, όπως οι ίδιοι την εξήγγειλαν προ καιρού και δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα ούτε η προεργασία χορήγησής της.

Τουλάχιστον, τον αδιάκοπο αγώνα μας και τον ιδρώτα των παικτών μας μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, θα τον σέβεστε και όποιος έρχεται στο γήπεδό μας θα τον αναγνωρίζει στην πράξη με τις αποφάσεις του.

Ο ΑΟ Πυλίου Κω κοσμεί τη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ελλάδος.
Αξίζει να βρίσκεται σε αυτή και σε αυτή θα παραμείνει.

Το ΔΣ του ΑΟ Πυλίου Κω


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35