social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόκληση ο ορισμός Αντωνίου-Βιτσεντζάτου!

Πρόκληση ο ορισμός Αντωνίου-Βιτσεντζάτου!

Δύο στροφές πριν το φινάλε του 8ου Ομίλου στη Γ' Εθνική κι ενώ Θύελλα Ραφήνας και Αιολικός είναι ισόβαθμοι στην κορυφή, η ΕΠΟ όρισε διαιτητικό δίδυμο από την Ανατολική Αττική στο ματς Αιολικός-Αίας Σαλαμίνας.

Πηγή: sportlesvos.gr

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ αποφάσισε να διευθύνει τον αγώνα του "Ταρλά" η Ελένη Αντωνίου, με α' βοηθό τον Κυριάκο Βιτσεντζάτο και β' βοηθό των Χιώτη Γιώργο Πετρίδη. Οι δύο πρώτοι όμως είναι διαιτητές που ανήκουν στην ίδια Ένωση με τον βασικό ανταγωνιστή του Αιολικού για την άνοδο, τη Θύελλα Ραφήνας. Προκλητικό και μόνο ως σκέψη, πόσο μάλλον στην πράξη! 

Στον Αιολικό κάνουν λόγο για περίεργο ορισμό, τη στιγμή που πιθανότατα η κατάκτηση του τίτλου θα κριθεί στα γκολ και ετοιμάζουν αίτημα προς την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας για αλλαγή των διαιτητών, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά πριν από το παιχνίδι. Κάτι που όφειλε να έχει ήδη υπολογίσει η ΕΠΟ, κάνοντας μια τελευταία προσπάθεια να σώσει τη χαμένη αξιοπιστία αυτού του λειψού πρωταθλήματος - παρωδία ενός γύρου. 

Κι όλα αυτά, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας της Μυτιλήνης έχουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL" έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ανδρικοπούλου στο ματς της Δευτέρας κόντρα στον ΑΟ Καραβά, παρά τη νίκη με 3-1. Σε ένα ματς που ο διαιτητής κατάφερε να τα κάνει... μαντάρα, εκτιμώντας πως κάποιοι παίζουν παιχνίδια εις βάρος της, φοβούμενοι ότι θα τη βρουν στο δρόμο τους στα Playoffs της ανόδου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35