social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αυτά συνέβησαν στην Μυτιλήνη»

«Αυτά συνέβησαν στην Μυτιλήνη»

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Αίας Σαλαμίνας

Aγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας για την 10η Αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Αγώνας ΄΄AIOΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ΄΄ – ΄΄ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ΄΄ (ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ) . Επειδή δεν πρέπει να υπάρχουν παρερμηνείες σχετικά με όσα τραγικά διαδραματίστηκαν την Κυριακή 23-5-2021 στην Μυτιλήνη σε βάρος της Αποστολής μας, θα σας αναφέρουμε λεπτομερώς όσα τραγικά ζήσαμε, την ημέρα του Αγώνα : Την Κυριακή 23/5/2021 ξεκινήσαμε από το Ξενοδοχείο ώρα 13:00 κατόπιν Αστυνομικής συνοδείας ( που με δική μας τηλεφωνική παρέμβαση ζητήσαμε να μας συνοδέψουν στο Γήπεδο, παρότι είχαμε ζητήσει εγγράφως από Γ.Α.Δ.Α. & Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά στις 19/5/2021 την λήψη έκτακτων μέτρων… ) φτάσαμε στο Γήπεδο, όπου να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε παρουσία Αστυνομικών, αφού προσήλθαν αρκετά αργότερα. Στην συνέχεια ξεκίνησε η προσέλευση Φιλάθλων που εισερχόντουσαν κανονικά και παρά την σχετική απαγόρευση, στο Στάδιο και με κατεύθυνση την κεντρική εξέδρα ( σκεπαστή), και σε σχετική ερώτηση του Γεν. Αρχηγού μας προς τον Λέσβιο Παρατηρητή αγώνα για την είσοδο Φιλάθλων εκείνος απάντησε ΄΄ δεν θα μπουν κι άλλοι Φίλαθλοι, και στην συνέχεια θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα, και θα κλειδώσουμε τις πόρτες΄΄.

Φυσικά ποτέ δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα, αφού οι ογδόντα (80) περίπου Φίλαθλοι ήταν παράνομα στην εξέδρα του Σταδίου. Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά χωρίς κανένα δυσάρεστο συμβάν και μετά την πάροδο λίγης ώρας, ξεκίνησε ο εκφοβισμός και οι ύβρεις με τον πλέον χυδαίο τρόπο κατά της Αποστολής μας που είχαν δικαίωμα παραμονής στον Πάγκο Αναπληρωματικών από τους ανθρώπους που ήταν παρόντες στον Πάγκο Αναπληρωματικών του Αιολικού Μυτιλήνης, με ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ τον Προπονητή Δημήτριο Παπασπύρου, αλλά και τους Γεν. Αρχηγό, Μασέρ και αναπληρωματικούς Ποδοσφαιριστές, και όλα αυτά παρουσία του Παρατηρητή αγώνα ( όλα τα προαναφερόμενα καταγράφηκαν στην ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του Αγώνα). Στο Ημίχρονο και κατά την επιστροφή της Ομάδας μας από τα Αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο ο Γεν. Αρχηγός μας δέχθηκε προπηλακισμό και ύβρεις από τρεις (3) Φιλάθλους, χωρίς να δώσει συνέχεια ο Παράγοντας μας κατευθύνθηκε στον Πάγκο των Αναπληρωματικών, όμως οι ύβρεις συνεχίσθηκαν από τους τρεις (3) Οπαδού, αφού συνέχισαν να είναι παράνομα εντός του Σταδίου παρά την απαγόρευση και συγκεκριμένα πίσω από τον πάγκο των Αναπληρωματικών , με αποτέλεσμα η Διαιτητής αγώνα να καθυστερήσει την έναρξη του Β΄ Ημιχρόνου προκειμένου οι Αστυνομικοί να απομακρύνουν τους προαναφερόμενους Οπαδούς ( όλα τα προαναφερόμενα καταγράφηκαν στην ζωντανή μετάδοση του Αγώνα από διαδικτυακό site ).

Στη συνέχεια ο Γεν. Αρχηγός μας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Παρατηρητή αγώνα για την παράνομη είσοδο Οπαδών στον αγώνα, και η απάντηση του ήταν ΄΄ μην διαμαρτύρεσαι γιατί προκαλείς΄΄… Στην συνέχεια ένας ακόμα Οπαδός παρά την απαγόρευση βρέθηκε ξανά πίσω από τον πάγκο των Αναπληρωματικών μας ( εντός του Σταδίου ) και εξύβριζε συνεχώς και χυδαία τον Προπονητή Τερματοφυλάκων της Ομάδας μας, και παλιά δόξα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, πρώην Διεθνή κο Παναγιώτη Παντέλη, και μετά τις νέες διαμαρτυρίες μας, Αστυνομικοί απομάκρυναν τον προαναφερόμενο Οπαδό. Στο τέλος του αγώνα και κατά την είσοδο των Αποστολών στα Αποδυτήρια, ποδοσφαιριστές του Αιολικού επιτέθηκαν φραστικά στην Αποστολή μας και στην συνέχεια ακολούθησε γενική σύρραξη με την είσοδο Οπαδών στον χώρο των Αποδυτηρίων και συγκεκριμένα έξω από τα αποδυτήρια των Διαιτητών, και με χρονική διάρκεια 15΄ λεπτά περίπου, με αποτέλεσμα η Αποστολή μας έντρομοι να τρέχουν να σωθούν και να μπουν ασφαλείς στα Αποδυτήρια μας. Δέχθηκαν προπηλακισμούς: ο Γεν. Αρχηγός μας, το Τεχνικό Επιτελείο και οι είκοσι (20) Ποδοσφαιριστές μας από μαινόμενους «Οπαδούς» που παράνομα ήταν εντός του Σταδίου, αλλά και από τους Παράγοντες του Αιολικού και από αρκετούς Ποδοσφαιριστές της Ομάδας τους. Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα και οι Ομάδες είχαν αποσυρθεί στα Αποδυτήρια συνέχιζαν να παρευρίσκονται έξω από τα Αποδυτήρια μας Οπαδοί & Φίλαθλοι του Αιολικού με αποτέλεσμα ο Επικεφαλής της Αποστολής μας να απευθυνθεί σε έναν από τους Επικεφαλής των Αστυνομικών δυνάμεων που ήταν έξω από τα Αποδυτήρια μας, και του ζήτησε ένα εγγυηθεί για την ασφάλεια της Ομάδας μας κατά την αποχώρηση μας.

Η απάντηση που έλαβε από τον Επικεφαλής των Αστυνομικών ήταν ότι αναμένουν να έρθει στο Γήπεδο Αστυνομική Διμοιρία, για να αποχωρήσουμε από το Γήπεδο με προορισμό το Λιμάνι για να αναχωρήσουμε προς τον Πειραιά. Η Αστυνομική Διμοιρία δεν παρουσιάστηκε στο Γήπεδο με αποτέλεσμα και ενώ πλησίαζε η ώρα της αναχώρησης του Πλοίου, δύο (2) Παράγοντες του Αιολικού που δεν γνωρίζουμε τα στοιχεία τους ( έφεραν το Σήμα του Αιολικού ) και μαζί με κάποιον που μας τον συστήσανε ως Πρόεδρο, (Τους οποίους και ευχαριστούμε) μπήκαν μπροστά από την Αποστολή μας και με αυτό τον τρόπο καταφέραμε και μπήκαμε ασφαλείς στο Πούλμαν και με πλήθος Οπαδών ακριβώς έξω από το Γήπεδο εν χωρώ να μας εξυβρίζουν. … «Αυτά για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35