social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Ραφήνας: Πεντάρα στο φινάλε για τους πρωταθλητές

Θύελλα Ραφήνας: Πεντάρα στο φινάλε για τους πρωταθλητές

Όχι μόνο πήρε τους τρείς βαθμούς της νίκης που ήθελε η Θύελλα Ραφήνας, για να παραμείνει στην κορυφή του 8ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, νίκησε και με το ευρύ 5-1 κι έκοψε μια και καλή τις όποιες σκέψεις του Αιολικού, ότι μπορεί και να παίρναγαν αυτοί πρώτοι.

Πηγή: irafina.gr
Ως γνωστόν οι δύο ομάδες, Θύελλα και Αιολικός είχαν τους ίδιους βαθμούς και η πρωτιά θα κρινόταν στην διαφορά τερμάτων. Αυτό ίσως να άγχωσε παραπάνω απ΄ότι έπρεπε τους παίκτες του Νίκου Μεσολόγγη γι αυτό και στο πρώτο ημίχρονο κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Πολλά νεύρα, πίεση, άγχος… όλα αυτά, συν το ότι ο αντίπαλος τα έδωσε όλα παρότι ήδη υποβιβασθείς (με μηδέν νίκες), δεν επέτρεψαν στους Λιγνιτωρύχους να παίξουν μπάλα. Σίγουρα μέτρησε και το γεγονός ότι έκαναν προπόνηση μετά από 12 μέρες, μόλις την Παρασκευή, λόγω των πολλών κρουσμάτων που είχαν στην ομάδα.

Δείτε ακόμα: Θύελλα Ραφήνας: Μία νίκη μακριά από την κούπα!
Στην ανάπαυλα, το σκορ ήταν 1-0, όμως παίκτες και προπονητής τα είπαν στα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο έβγαζαν φωτιές. Ούτε οι ελλείψεις φάνηκαν αφού η Θύελλα κατέβηκε με “μισή” ομάδα, ούτε το γεγονός ότι μείωσαν το σκορ σε 2-1 οι φιλοξενούμενοι, ούτε που άκουγαν πως ο Αιολικός είναι μπροστά με σκορ 2-0, μπόρεσαν να αποτελέσουν τροχοπέδη στο πείσμα, την θέληση και το πάθος των “πράσινων”.

Άλλωστε το τελικό 5-1 τα λέει όλα. Δικαίως λοιπόν κατέκτησαν την πρώτη θέση, έχοντας την καλύτερη άμυνα και την πιο παραγωγική επίθεση. Όλα τ΄άλλα είναι ιστορία. Όπως και το συγκεκριμένο ματς.
Το σκορ άνοιξε ο Ζέκιο στο 33΄ με κεφαλιά ψαράκι μετά από σύγχυση στην εστία του Πυθαγόρα. Ο Δημητρίου με την έναρξη της επανάληψης (48ο λεπτό) από κοντά έκανε το 2-0. Μείωσε ο Κοκκινάκης με ατομική προσπάθεια στο 62΄ και στο 73΄ο Παπαδόπουλος που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο, έγραψε το 3-1. Ο ίδιος στο 76΄σημείωσε το 4-1 παίρνοντας το… “ριμπάουντ” μετά τον κεραυνό του Γεραγωτέλλη και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Δημητρίου, όταν στις καθυστερήσεις (90+3΄) σούταρε δυνετά, η μπάλα βρήκε σε έναν αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα του Μαρμαρά.

Δείτε ακόμα: Τριγλία Ραφήνας: Ανανέωσε και ο Άγγελος Νταής
Τον αγώνα διηύθυναν οι Χατζηγιάννης, Βασιλόγλου και Καρακελές.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Σταματόπουλος, Μαργέτης (70΄ Ντόσκας), Νταλάκας, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Παντελίδης (63΄ Τσάκωνας), Μπαριτάκης, Δρόσης (85΄ Παναγιώτου), Δημητρίου, Ζέκιο (46΄ Μιχ. Παπαδόπουλος)

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Σταμάτης Κουλούρης): Μαρμαράς, Χατζηανδρέου, Σαράντου, Βελάνης, Τσερβανάκου, Μπρέγκνα, Κοκκινάκης (89΄ Πουρλίδαλης), ΤσιομπάΊ (56΄ Σεχάϊ), Κανδύλας, Κάρσας (39΄ Κατσίκας), Πλατίγκος (89΄ Ευγενικός)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35