social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπασπύρου: «Υπάρχει μεγάλη πικρία...»

Παπασπύρου: «Υπάρχει μεγάλη πικρία...»

Ο Αιολικός δεν κατόρθωσε να δώσει συνέχεια στη φετινή σεζόν, μένοντας στη 2η θέση του 8ου Ομίλου λόγω ισοβαθμίας με τη Θύελλα Ραφήνας. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης πλήρωσε τη χειρότερη διαφορά τερμάτων σε σχέση με τους «Λιγνιτωρύχους» και λίγες μόνο ώρες μετά το φινάλε ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης, Δημήτρης Παπασπύρου, μιλά στο "SL" για το πώς αισθάνεται, κάνοντας την αυτοκριτική του.

Κόουτς, η φετινή χρονιά έφτασε στο τέλος της, με τον Αιολικό να συγκεντρώνει τους ίδιους βαθμούς με τη Θύελλα Ραφήνας, αλλά να τερματίζει στη 2η θέση. Πώς νιώθετε;
«Αρχικά θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και σε όλους τους αφανείς ήρωες που ήταν κοντά στην ομάδα φέτος. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία, αλλά μια αμέλεια της ΕΠΟ δεν δίνει το δικαίωμα στις ομάδες που κατακτούν ισόβαθμες την 1η θέση να δώσουν έναν αγώνα μπαράζ μεταξύ τους, ώστε να μην κριθεί η άνοδος στα γκολ, σε μια πολύ παράξενη χρονιά. Είμαι ευχαριστημένος και από τη διοίκηση και από τους ποδοσφαιριστές. Καταθέσαμε όσα είχαμε και δεν είχαμε, παρά την πολύ δύσκολη συγκυρία, αφού τη μισή σχεδόν σεζόν δεν παίζαμε. Πλέον, προχωράμε μπροστά. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.»

Πού πιστεύετε ότι κρίθηκε η φετινή χρονιά για τον Αιολικό;
«Σίγουρα η απραξία δεν ήταν θετικό σημάδι για εμάς. Όταν ήρθα στην ομάδα, κάναμε μια καλή νίκη μέσα στο Κερατσίνι και πιστεύαμε τότε ότι θα συνεχίσουμε κανονικά, σχεδιάζοντας και κάποιες κινήσεις ενίσχυσης για τον Δεκέμβρη. Το πρωτάθλημα όμως σταμάτησε και αυτό ίσως φρέναρε την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Μετά την επανέναρξη, δεν περιμέναμε ότι ο τίτλος θα κριθεί στα γκολ και δυστυχώς δεν δώσαμε βαρύτητα στο να πετύχουμε περισσότερα τέρματα, ώστε έστω και έτσι να μπορούσαμε να κατακτήσουμε την πρωτιά και να πάμε στα Playoffs.»

Τι κρατάτε από το φετινό πρωτάθλημα;
«Δεν σας κρύβω πως υπάρχει μεγάλη πικρία τόσο στο σύλλογο, όσο και σε εμένα προσωπικά. Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Έχω μάθει να λέω αλήθειες και αυτό ίσως ενοχλεί πολλούς. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Το μόνο που κρατάω είναι η ηθική ικανοποίηση πως όσα πετύχαμε, τα καταφέραμε καθαρά μέσα στο γήπεδο. Λίγο – πολύ όλοι καταλαβαίνουμε τι έγινε στον δικό μας όμιλο...»

Τι προβλέπετε πως θα συμβεί στα Playoffs της ανόδου;
«Από τη στιγμή που δεν είναι ο Αιολικός στα Playoffs, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και στους πέντε πρωταθλητές, αλλά δεν έχει και πολύ νόημα. Ξέρουμε ποιες θα είναι οι ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία...»

Θα θέλατε να απευθυνθείτε προς τον φίλαθλο κόσμο του Αιολικού;
«Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί παρά το ότι κληθήκαμε να αγωνιστούμε σε συνθήκες πανδημίας, εκείνοι πάντοτε εύρισκαν τον τρόπο να είναι δίπλα μας, είτε πάνω σε ντουβάρια, είτε ακόμα και πάνω σε βουνά. Τους αξίζει να πάρουν σύντομα μια μεγάλη χαρά, γιατί αγαπάνε παθολογικά αυτή την ομάδα και πρέπει επιτέλους να τη δουν να αγωνίζεται ψηλότερα. Στεναχωριέμαι που δεν μπορέσαμε να το καταφέρουμε φέτος. Δεν φαντάζεστε πόσο…»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35