social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive Ι Πανελευσινιακός: Τέλος ο Καλύβας

Θέμα soccerlive Ι Πανελευσινιακός: Τέλος ο Καλύβας

Μετά από μερικούς μήνες συνεργασίας ο Θεόφιλος Καλύβας αποτελεί παρελθόν από τον Πανελευσινιακό.

Ο έμπειρος κόουτς με απολογισμό 5 νίκες και 4 ήττες πραγματοποίησε αρκετά καλή δουλειά ωστόσο έλυσε τη συνεργασία του με τους σταχυοφόρους.

Ο κ. Καλύβας με δήλωση του στο soccerlive.gr ευχαρίστησε τα πρόσωπα που συνεργάστηκε και ευχήθηκε στην ομάδα ό,τι καλύτερο.

Αναλυτικά

"Ήταν τιμή μου που εργάστηκα στην ομάδα του Πανελευσινιακού και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης. Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Κώστα Αθανασίου, τον κ. Δημήτρη Νικολαϊδη, τον κ. Βασίλη Ηλιάδη, τον κ. Ρεντούμη Χρήστο, τον κ. Βασίλη Γιώργα και κυρίως τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Κάπουα καθώς στις δύσκολες στιγμές που είχαμε λόγω κορωνοϊού είχαμε μια άψογη συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω ακόμη τους συνεργάτες μου, κ. Μπάμπη Χαραλαμπίδη, κ. Γρηγόρη Βιρβίλη, όπως επίσης και τον έφορο της ομάδας, κ. Γιώργο Μπακαλούμη. Τέλος άφησα τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι όπως γνωρίζει και ο κόσμος αναγκάστηκαν να αγωνιστούν από τις 6/5 μέχρι τις 23/5 Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Εύχομαι σε όλους πάνω απ' όλα υγεία και με την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου κ. Αργύρη Οικονόμου, εύχομαι ο Πανελευσινιακός να φτάνει εκεί που του αρμόζει". 


Σχετικά άρθρα

«Διπλό» ο Φωστήρας, δύσκολα ο Ερμής Μελιγούς (0-2)

Ψυχάρα το Χαϊδάρι, από 0-2, 2-2 με τον Πανιώνιο!

Προοδευτική: Δυνατά με Αραβαντινό οι Λεμονής-Ευσταθιάδης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35