social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Πάπιος έριξε βόμβα με Κατσικογιάννη στη Βάρη

Ο Πάπιος έριξε βόμβα με Κατσικογιάννη στη Βάρη

Μια πανίσχυρη διοίκηση όπως είναι εκείνη του Δημήτρη Πάπιου στον Αστέρα Βάρης δεν θα μπορούσε να θέτει παρά μόνο υψηλούς στόχους.

Δουλεύοντας μεθοδικά και με σύνεση, ο γνωστός επιχειρηματίας πάει και φέτος να δημιουργήσει κάτι εξαιρετικό στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής

Έτσι οι κυανόλευκοι χτύπησαν διάνα πραγματοποιώντας κίνηση ματ στο μεταγραφικό παζάρι αφού έκαναν το πρώτο μπαμ. 
Συγκεκριμένα, στους κυανόλευκους θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιώργος Κατσικογιάννης. 

Ο 32χρονος μέσος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα που είχε από τον Ολυμπιακό στον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε για 4 φορές. Τη σεζόν 2008-2009 έπαιξε 19 φορές στη Σούπερ Λιγκ για λογαριασμο του Λεβαδειακού, ενώ την επόμενη σεζόν επέστρεψε στους Πειραιώτες όπου συμμετείχε σε τρια ματς. Ακολούθησε το β’ εξάμηνο χρην ομάδα του ΟΦΗ όπου έπαιξε 16 φορές ενώ τη σεζόν 2011-2012 είχε 9 συμμετοχές στην Δόξα Δράμας. Μια πενταετία στην Καλλιθέα με 123 συμμετοχές στην Football League ακολούθησε για τον έμπειρο μέσο ύψους 1,72 με την περσινή σεζον στην Γ’ Εθνική να διαγράφεται με επιτυχία αφού έπαιξε σε 21 ματς πετυχαίνοντας και τρια γκολ.

Μεταξύ άλλων ο Κατσικογιάννης έχει περάσει και από τον Ιωνικό και τη Μαρκό. 

Αναλυτικά, το κειμενο

Ο εμπειρος κεντρικός χάφ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ θα φορά απο εφέτος το Αστέρι στο στήθος !! Ο εξαίρετος και εμπειρος χάφ εχει αγωνιστει σε επαγγελματικές κατηγορίες με τα χρώματα του Ολυμπιακού Πειραιώς ,ΟΦΗ ,Λεβαδειακού,Ιωνικού ,Αιγάλεω ,Σπατων !! Του ευχόμαστε υγεια και κάθε επιτυχία την καινούργια ποδοσφαιρική Χρονια !


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35